Eladó lakás Győr, Szabadhegy 83 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Győr, Szabadhegy 83 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8287384
Referenciaszám: 161964-4761931
Feltöltve: 1 napja

Győr eladó téglalakás 4 szobás: 67 millió Ft

67 millió Ft
807 229 Ft/m²
83 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 212 000 Ft
Második évtől
277 969 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Center - Győr Ingatlaniroda kínálatában eladó a #161964 hivatkozási számú győri társasházi lakás. Győr-Szabadhegyen praktikus elrendezésű, kertkapcsolatos lakás elérhető áron. Győr-Szabadhegyen található, a József Attila utcában, ami ugyan forgalmas, viszont minden ablak hátrafelé néz, ráadásul a megfelelő építkezésnek és kiváló nyílászáróknak köszönhetően a zajszint egyenlő a nullával. 3 lakásos épület első emeletén helyezkedik el, az alsó szinten egy, az emeleten pedig kettő lakás van A 81 m2-en egy tágas, amerikai konyhás nappali, 3 db 10 m2 fölötti hálószoba, külön fürdő és WC, egy tároló és normál méretű erkély kapott helyet. Minden helyiség járólapos, a fűtésről kondenzációs kazán gondoskodik, és a padlófűtésnek köszönhetően több hely marad élettérnek (nem foglalja a helyet a radiátor) A nappaliban egy dolgozó sarok is ki lett alakítva. Minőségi, felszerelt konyha Normál méretű erkély Belső udvari kocsibeálló is tartozik az ingatlanhoz Ezen felül bónuszként egy 90 m2-es, körbekerített, saját udvar, ahol akár a házikedvenc is kellemesen érezheti magát Amennyiben a hirdetésben szereplő társasházi lakás vagy bármely más ingatlan a kínálatunkból felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal! Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó győri társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #161964 Az Openhouse Center - Győr Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2020
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Viktória Open House - Openhouse Center - Győr Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 703 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Viktória Open House - Openhouse Center - Győr Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 703 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY