Eladó lakás Győr, Révfalu 97 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Győr, Révfalu 97 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8252243
Referenciaszám: U0042755
Feltöltve: 2 napja

Győr eladó téglalakás 4 szobás: 103,9 millió Ft

103,9 millió Ft
1 071 134 Ft/m²
97 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 328 758 Ft
Második évtől
431 060 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győrben, Révfalu és Kisbácsa városrész határán, egy újonnan kialakított lakóparkban kerül felépítésre. A Lakópark megközelítése szintén újonnan kialakított úthálózatról megközelíthető a terület közműhálózattal, gyalogos járdával, vendégparkolóval, térvilágítással rendelkezik . A négy épülettömbből álló lakópark „A”-„B”-„C”-„D” épületében 20-20 lakás és 4-4 üzlet épül. A lakópark építése 2024 nyarán kezdődött az „A” épület lakásai már 2025 III.negyedévében költözhetőek. A terület elegáns nem zsúfolt, kellő zöldterülettel rendelkezik, így kedvező elhelyezkedése miatt a város egyik legnépszerűbb lakóövezetévé válik a jövőben. Leendő ügyfeleink egészen a Nappali+1 szobás lakásoktól a Nappali+3 szobás lakásokig megtalálhatják a számukra megfelelőt, a lakások kényelmes, nagy erkélyekkel rendelkeznek. Remek elrendezésű kisebb alapterületű lakásaink befektetésnek illetve első lakáshoz jutó fiataloknak kiváló választás. A 60nm feletti Nappali+3 szobás lakásaink kialakításánál figyelmet fordítottunk a nagycsaládos ügyfeleinkre, mivel ezen lakástípusokban kettő fürdő, illetve kettő illemhelyiség is betervezésre került, mivel így ideális egy öt tagú család számára is. Az épületekben kellő számú zárható tároló helyek kerülnek kialakításra külön bejárattal, lehetőség van a vásárlásra azon ügyfeleink részére kinek pakolási problémák gondot okoznak. Gondolva az örökös parkolási problémák megoldására az udvarban 20 db felszíni parkoló 10 db teremgarázs és 7db fedett beálló is helyet kapott, a zárt udvarban található parkolók megközelítése kiépített útvonalon történik illetve a kényelmes bejutást távirányítású sorompó biztosítja. Lehetőség van akár több parkoló vásárlására is azon ügyfeleink részére kinek a családban több autó is a tulajdonában van. A tervezők által megálmodott modern formai világba öntött egységes képet mutató, ugyanakkor a zártudvari társasház együttes a korszerű városi életforma minden előnyét vissza kívánja adni az ott élőknek. Az Arrabona Garden Lakópark otthonainak megálmodásakor olyan összetett megoldásban gondolkodtunk, amelyben az épület és a zöldterület együttese harmonikus környezetet alkot, a fiatalok és az idősek igényeit egyaránt szem előtt tartva. A modern, lapos tetős épület környezetbe illesztését rendezett kert teszi teljessé. A feltüntetett árak emelt szintű fűtéskész árak ! Kedvezményes áron ,magas műszaki tartalommal lehet igényelni a Kulcsrakész befejezést is . Az egyedi elképzelések megvalósítására is van lehetőség, ezért ne várakozzon, foglalja le időben egy Minőségi Modern Lakóparkban a lakását. Ez az ingatlan nem csupán egy lakóhely, hanem egy életstílus, amely a modern életvitelhez igazodik. Ha Ön is keres egy olyan ingatlant, amely megfelel a fiatalos igényeknek és a kényelmet helyezi előtérbe, ne habozzon, keressen bizalommal! Kérdéseivel szívesen állok rendelkezésére, hogy segítsek Önnek megtalálni álmai otthonát vagy befektetési lehetőségét.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaösszkomfortossaját parkológarázspanorámateraszhőszigeteltliftklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kolofon-Balogh Noémi B&B Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kolofon-Balogh Noémi B&B Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY