Eladó lakás Győr, Révfalu 96 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Győr, Révfalu 96 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8250340
Referenciaszám: 210600518
Frissítve: ma

Győr eladó téglalakás 4 szobás: 106,4 millió Ft

106,4 millió Ft
1 108 333 Ft/m²
96 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 336 668 Ft
Második évtől
441 432 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ez a lakás téged hív, ha minőséget keresel, Győr kiváló lokációjában. Győr Révfaluban vár ez az exkluzív, napfényes, jó fekvésű, csendes helyen lévő, erkélyes, 2. emeleti, duplakomfortos, 4 szobás új építésű téglalakás, liftes épületben. Az ingatlan méretei: 91,97 nm lakótér + 8,72 nm erkély. Jöhetnek a festők, burkolók. Kulcsrakész átadás igény esetén megoldható. A hirdetési ár a képeken, a videón látható állapotra vonatkozik! videó: https://youtu.be/sM_n46sa6uQ Műszaki paraméterek: Lift biztosítja a kényelmet Mélygarázs Energetika: Az épület megfelel a legmodernebb elvárásoknak is, összesített energetikai jellemzője: 48,2 kWh/m2a. Leiertherm 25 N+F főfalak + 20 cm homlokzati hőszigetelés A lakáselválasztó falazat 25-ös hanggátló téglából épült A bejárati ajtó fokozott hanggátlású (Delta Doors) Nyílászárók: 3 rétegű műanyag ablakok és erkélyajtók kívül antracit, belül fehér színben. (Rehau Geneo) Mészkő könyöklők Elektromos kábel kiépítés redőny motornak, a nappali sarok üvegfelületeihez zsaluzia tok beépítés és elektromos kábel beépítés a mozgató motornak. A zsaluzia egy olyan modern kültéri árnyékolási megoldás, mely a kiemelkedő fényszabályozást páratlan esztétikával képes elegyíteni. Padlófűtés. A fűtést és a hűtést házközponti hőszivattyús rendszer biztosítja, egyedi hőmennyiség mérővel. A fürdőszobákban patronos törölközőszárítós radiátor szerelve. Mindkét fürdőszoba természetes bevilágítású, így biztosított a szellőzés. A használati meleg vizet központi meleg víztartály biztosítja. Klíma előkészítés a szobákban, a nappaliban 1 db fain-cool klíma felszerelve. Riasztó: lakásbejárati ajtó védelmére 1 db infrához vezetékezés 3 x 16 Amper   Egyebek: Különálló tárolók, saját 2,5 nm-es tároló ára: 1,5 M Ft / db Mélygarázsban beálló vásárolható. 8 M Ft / db A mélygarázsban villanyautó töltéshez előkészítés (kábel kiépítés villanyórától) A 674 nm-es telek 3 oldalról kerített terület, az előkert parkosított és a tetőterasz egy része élő zöldtető.   Akár befektetésben akár saját lakhatásban gondolkozol, a végleges döntésed előtt, ezt a lakást mindenképpen nézd meg! Várom hívásod!    

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
B
villanyvízcsatornaduplakomfortosgarázsinternetvízórásliftklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hartmann-né Ildikó Viki Dr. Fekete Ingatlan Iroda Csoport - Ügyvédházak Győr Az iroda összes hirdetése
+36 20 481 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hartmann-né Ildikó Viki Dr. Fekete Ingatlan Iroda Csoport - Ügyvédházak Győr Az iroda összes hirdetése
+36 20 481 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY