Eladó lakás Győr, Pinnyéd 115 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Győr, Pinnyéd 115 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8255498
Feltöltve: ma

Győr eladó téglalakás 3 szobás: 98,8 millió Ft

98,8 millió Ft
859 130 Ft/m²
115 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 312 620 Ft
Második évtől
409 901 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok egy penthouse lakást,egyedi paraméterekkel! Jellemzők: - bruttó 148 nm, hasznos nettó alapterület 83 nm, terasz 65 nm - 2 zárt udvari autóbealló + 3 millió forint / db - 2 saját nagy méretű tároló - nagy belmagasság (3.5m - 4.3m ) - frekventált zöld környezet (Pinnyéd városrész) - Dunától, Szúnyogszigettől pár perc séta - Győr belvárosa szintén pár perc távolságra elérhető, köszönhető a jó közlekedési viszonyoknak - a 7 lakásos társasház 2060 nm-es telken helyezkedik el, így hatalmas a zöld terület - a társasház prémium kialakítással, és felszereltséggel rendelkezik - DNY- i fekvésű - a 45 + 20 nm-es teraszok minden helyiségből elérhetőek, kellőképp elszeparálva a szomszédoktól, saját kerticsappal ellátott, és a jakuzzi is elő van csövezve - 2 wc, 3 zuhanyzó - Höszivattyús elektromos energiaellátás ,padlófütés és Fan Coil rendszerrel kiegészitett fali hűtés –fütés ( rezsi: 16.000 forint) - Energetikai besorolása BB  - LED világitás minden helyiségben - Beltéri ajtók Német premium CPL Astra termékek 10 év garanciával ,jó hangszigeteléssel - 3 rétegű nagyméretű nyilászárók - a konyha Bosch gépekkel teljesen felszerelt - nappaliban beépített 5.1-es hangrendszer - rendkívül világos, napfényes az egész lakás - Minden nyilászáró Somfy rendszeres Internet alapú ,applikációval telefonról is irányitható és programozható 90 mm –es „Z „ tipusú Zsaluziával szerelt ,mely beállitás szerint a napfelkeltét és napnyugtát is követni tudja. A Vendég –Gyermek szoba saját gardróbbal rendelkezik amely elő lett készitve zuhanyzónak. Az egész lakás olasz Ragno Woodmania Honey járólapokkal lett rakva egybefüggően az összhang végett burkolatváltó nélkül . A lakás exkluzív műszaki tartalommal, és beépített elemekkel felszerelt! Emailben szívesen elküldöm a részletes leírást! A berendezés megegyezés tárgyát képezi! Ha valaki szereti az -igényesen prémium és luxus termékekkel kivitelezett -ideális méretü és elosztású -belvároshoz közeli -energiahatékony, részben okos lakást, ahol kivül belül jó lenni az most megtalálta amit keresett!!! További információért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2017
Terasz:
65 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaösszkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Saskó Anna Saskó Anna Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 670 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Saskó Anna Saskó Anna Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 670 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY