Eladó lakás Győr, Nádorváros 56 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Győr, Nádorváros 56 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8123129
Referenciaszám: 165902183
Frissítve: 19 napja

Győr eladó téglalakás 2 szobás: 34,88 millió Ft

34,88 millió Ft
622 857 Ft/m²
56 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 110 366 Ft
Második évtől
144 710 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A lakás elhelyezkedését illetően mind saját részre, mind befektetésnek kitűnő megoldás. Pár percnyi sétával elérhető a vasútállomás, a vidéki buszpályaudvar és a helyi járatú autóbuszok. De az autópálya is könnyedén megközelíthető. Igy akár az ingázóknak is egy tökéletes megoldás.   Az épület rendszeresen karbantartott.   A 3. emeleten lévő, 56 nm lakás - 2 nagyméretű szobás, külön konyhás, fürdőszobás. Praktikus elosztású. A kétezres évek közepén felújították: a víz- és villanyvezetékek cserélve lettek, a mozaik parkettára laminált padlót helyeztek, új járólap és csempe került a konyhába-fürdőszobába, konyhabútorral. A mennyezetet és a szobák falait gipszkartonnal borították a szigetelés és az esztétikai megjelenés miatt.   Azóta még szépítgették, modernizálták: MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓKat építettek be, REDŐNNYEL, 2 db Gree klíma is beépítésre került /wi-fivel irányíthatók/.  A fűtésről gáz-konvektorok gondoskodnak - illetve a hűtő-fűtő klímák. A melegvizet gázmelegítő szolgáltatja. Frissen festett.  Azonnal költözhető!!!  Kellemes, kedves lakás.   A pince-részben tartozik a lakáshoz egy saját tároló és egy nagyméretű közös tárolóban helyezheti el kerékpárját. A zárt udvaron kocsibeállási lehetőség van.   Az udvaron belül egy 18 nm-es, betonfödémes garázs megvásárlása is lehetséges.  Ennek irányára +9,5 millió forint.   TEGYEN AJÁNLATOT!! HÍVJON! Akár hétvégén is. Ne maradjon le erről a nagyszerű lehetőségről. Kulcs Nálam van. Csak Velem kell egyeztetni.   Vásárolna, DE nincs rá keret? Irodánkban bankfüggetlen hitel tanácsadással és ügyintézéssel segítjük álmai megvalósításában. Állami támogatások intézése, díjmentesen. Energetikai és jogi háttér. Ügyintézés A-tól Z-ig.    

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaipari áramösszkomfortoskocsibeállókamragardróbbútorozottvízórásklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Erika EraLak Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Erika EraLak Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY