Eladó lakás Győr, Győrszentiván 123 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Győr, Győrszentiván 123 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8262381
Feltöltve: 17 napja

Győr eladó téglalakás 4 szobás: 80 millió Ft

80 millió Ft
650 406 Ft/m²
123 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 253 134 Ft
Második évtől
331 904 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ez a lenyűgöző újépítésű otthon remek lehetőséget kínál azoknak, akik szeretnének egy kényelmes és elegáns életteret kialakítani. Az ingatlan egy csendes, zöldövezeti környéken található, ahol a városi élet minden kényelme elérhető. A ház tágas és modern, kiváló minőségű anyagok felhasználásával épült. Az összesen 123 nm-es téglaépítésű ingatlan kívülről 20 cm vastag hőszigetelést kapott, a külső nyílászárók 3 rétegűek. Az emelet betonfödémre épült. A földszinti elhelyezkedésű napfényes nappali nagy ablakai gyönyörű kilátást nyújtanak a kizárólagos használatú kertre, és a nyitott terű konyha ideális helyet teremt a családi és baráti összejövetelekhez. Az emeleten három különálló szoba, gardrób, fürdő-wc helyiség található. A legnagyobb emeleti szobában lehetőség van kialakítani további fürdő-wc-t. Az ingatlanhoz tartozik egy kertrész is, ahol pihenhet és kikapcsolódhat, ezenkívül egy terasz is rendelkezésre áll, ahol kávézhat vagy grillezhet családja és barátai társaságában. A gépkocsit az épületben található garázsban tárolhatja, ahol még elfér egyéb is, hisz kialakításra került egy tároló ott. A ház melegvízellátását és fűtését a tetőn elhelyezett napelemek biztosítják,hőleadás padlófűtéssel, a helyiségek hőmérséklete külön-külön szabályozható. Az ingatlan szerződéskötés után két hónappal, kulcsrakészen kerül átadásra. Az elhelyezkedés kiváló, közel találhatóak iskola, óvoda bevásárlóközpont és kulturális intézmények. A közlekedés is kényelmes, könnyen elérhetőek a tömegközlekedési eszközök, így gyorsan eljuthat a város bármely részére. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és jöjjön el, nézze meg ezt a fantasztikus ingatlant! Amennyiben további információra van szüksége vagy szeretné megnézni az ingatlant személyesen, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Örömmel állunk rendelkezésére!. Figyelem! Az ingatlan jelenleg kivitelezés alatt áll.. Kérjen sms-ben videós bemutatót az ingatlanról, és ha felkeltette érdeklődését, foglaljon időpontot megtekintéshez. Megvásárolná az ingatlant? Hiteligény esetén teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosítok pénzügyi szakértő partnereim segítségével. Hitel, Babaváró és CSOK lebonyolításában is. Eladná az ingatlanát? Forduljon hozzánk bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2024
Erkély:
5,5 m²
Energetikai besorolás:
B
Napelem:
Van
villanyvízcsatornaösszkomfortosgarázskertjó beosztásúvilágoserkélyszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács László Attila Ujj István Ingatlanszakértő Az iroda összes hirdetése
+36 30 455 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács László Attila Ujj István Ingatlanszakértő Az iroda összes hirdetése
+36 30 455 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY