Eladó lakás Gyömrő 48 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Gyömrő 48 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8283092
Referenciaszám: 324042
Feltöltve: 5 napja

Gyömrő eladó téglalakás 2 szobás: 47,9 millió Ft

47,9 millió Ft
997 917 Ft/m²
48 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 151 564 Ft
Második évtől
198 727 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyömrő központjánál, a Táncsics úton, 2019-ban átadott társasházban 48 nm-es, amerikai konyha + 1 db hálószobás, külön fürdőszoba-wc-s, franciaerkélyes lakás eladó. 1 gyermekes Csok+ támogatott hitel felvehető. A beépített bútorok, konyhabútor a vételár részét képzik. Minden ablakon (2 rétegű műanyag nyílászáró) redőny, illetve szúnyogháló is található. A nappaliban található ablakon elektromos redőny. Az 1. emeleti ingatlan világos, tágas, keleti fekvésű amerikai konyhás nappalival +1 déli fekvésű, teljes értékű hálószobával, kádas fürdőszobával, külön wc-vel rendelkezik. Kombinált gázcirkó gondoskodik a fűtésről és a melegvízről, az otthon melegét teljes egészében radiátorok adják. Méretéből adódóan akár 1 gyermekkel is alkalmas lehet. A rendezett, igényes lakóközösség fontos volt a választásnál, mely az új tulajdonosnak itt szintén biztosított a házban, szintúgy, mint a lakóparkban. Központi elhelyezkedésének köszönhetően 500 m-en belül található étterem, zöldséges, hentes, dohánybolt, pékség, óvoda, iskola, fodrászat, kozmetika, kisbolt, buszmegálló, gyógyszertár. 10 perc sétára található a Gyömrői vasútállomás és szintén 10 percre a közkedvelt Gyömrői Tófürdő. A lakás rezsi költsége 20-22 000 Ft / hó, ennek a fele közös költség, másik fele általány havi szinten. Megfelelő választás, akár tgyermekes családoknak, akár befektetésre is, hisz a környék értékállósága és az ingatlanok kiadhatósága(230-250e FT/havonta) a kereslet által hosszútávon garantált. További kérdéseivel, megtekintési szándékával várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Márk Ingatlanpáholy Az iroda összes hirdetése
+36 20 286 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Márk Ingatlanpáholy Az iroda összes hirdetése
+36 20 286 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY