Eladó lakás Gyömrő 81 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Gyömrő 81 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8245345
Referenciaszám: 171145-4744394
Feltöltve: ma

Gyömrő eladó téglalakás 4 szobás: 42,5 millió Ft

42,5 millió Ft
524 691 Ft/m²
81 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 134 477 Ft
Második évtől
176 324 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Monor Ingatlaniroda kínálatában eladó a #171145 hivatkozási számú gyömrői társasházi lakás. Gyömrőn kínálok eladásra egy 3lakásos társasházban lévő belső kétszintes lakást. Az ingatlan hasznos lakóterülete 81nm. A telek mérete 400nm. Összközműves, duplakomfortos. Táglaépítésű, cserép fedéssel. Az ingatlan tovább bővíthető, melyhez az alap és 2 főfal már elkészült. Ezt az egyik szobából lehet majd a későbbiekben összenyitni, és akár terasznak, akár újabb szobának használható lesz. De ez már az új tulajdonos feladata lesz. Térképen így van feltüntetve, így további engedélyeztetésre nincs szükség. Vízóra almérős. Villanyóra saját, 2x16A Fürdőszoba található a földszinten is, illetve a beépített tetőtérben is. Valamint konyha is mindkét szinten megtalálható. A földszinten helyezkedik el 3 hálószoba, konyha, kamra, fürdő és előszoba. Az emeleten egy hatalmas amerikaikonyha étkezővel, melyből igény szerint akár újabb szobát lehet kialakítani, valamint egy fürdőszoba wc-vel. A tetőtérbe egy fából épült lépcsőn juthatunk fel az egyik szobából. Gyömrőnek ezen részén a biztos nyugalmas kertvárosi otthonunkat találhatjuk meg. Aki ilyenre vágyik, nem fog csalódni. Ajánlom akár 2 generációnak is, vagy többgyerekes családnak. Illetve aki szeret otthonról dolgozni, az is megtalálja itt magának a nyugalmas teret. Vonat állomás valamint buszmegálló pár percre találhatóak. Iskola, Óvoda, Bölcsőde, Gimnázium, és nagyobb bevásárló lehetőségek mind-mind a közelben. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó gyömrői társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #171145Az Openhouse Monor Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
D

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tótpál Csabáné Tóth Ilona Open House - Openhouse Monor Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 776 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tótpál Csabáné Tóth Ilona Open House - Openhouse Monor Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 776 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY