Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8248971
Referenciaszám: H491488
Feltöltve: ma

Göd eladó téglalakás 3 szobás: 82,99 millió Ft

82,99 millió Ft
1 168 873 Ft/m²
71 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 262 595 Ft
Második évtől
344 308 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Göd az északi agglomeráció gyöngyszeme, a Dunakanyar Kapuja, egy tüneményes kertváros a Duna partján Budapesttől mindössze 25 perces autóútra így annak zajától távol, mégis kényelmes közelében. Híres jó nevű iskoláiról, remek közlekedéséről, csodálatos Duna-partjáról, így méltán került a kiköltözők kedvenc választásai közé az elmúlt években. Természeti kincsei közé tartozik, a Feneketlen tó, az Ilka patak, a kiserdő, a golfpálya és a Homoksziget, Itt, a város nívós, lakóparki részén került eladósorba egy REMEK LEHETŐSÉG! Az Oázis Lakópark Göd lilaakác-köze, fiatal gyönyörű házakat talál a virágos szegélyű, díszfákat sorakoztató utcákban az ideérkező. Lakóközössége barátságos, biztonságot nyújtó lakó-pihenő övezetében Teniszklub, focipálya, 2 nagy, modern játszótér, Egészségház, Termálstrand is helyet kaptak. 2022-ben adták át az Orgonaház2 fantázianevű projektet, melynek lakásait a remek konstrukció miatt hamar elkapkodták. Az társasház zárt kapun át megközelíthető, saroktelken fekszik, így szellős területe miatt semmi zsúfoltságérzet nincs. Robosztus homlokzatát játékossá lágyítják a nagy teraszok és meleg árnyalatú exteriőr. Modern, HŐSZIVATTYŰS rendszerrel látja el a lakások hőszabályozását, és az első olyan területi projekt melyben MÉLYGARÁZS ÁLL RENDELKEZÉSRE. A lakás a földszinten található, korához méreten KIVÁLÓ, ÚJSZERŰ ÁLLAPOTÚ. Déli tájolásának köszönhetően rendkívül napfényes, melyre a sok ablak rásegít. Mindből saját területre, SAJÁT KERTRE nézünk. Br. 78m2-én optimális elrendezés valósult meg: az amerikai konyhás nappali kívül 2 teljesértékű hálószoba, kádas fürdőszoba+WC, nagy előszoba és szeparált illemhely is rendelkezésre áll, valamint egy fedett terasz. A konyhabútor vadonat új, TELJESEN GÉPESÍTETT, a burkolat és szaniterválasztás izléses, az egész lakás hangulata letisztult, fiatalos és kifejezetten kellemes. KLIMATIZÁLT, padlófűtéssel, redőnyözéssel, szúnyoghálóval felszerelt, kertben kerti csappal, - így tulajdonképpen minden olyan milliós nüansz elkészült, melyre még számítani kell ha az ember újépítésű lakásban gondolkodik. AZ ÁR MÉLYGARÁZS HELYET ÉS TÁROLÓT IS TARTALMAZ! REMEK LEHETŐSÉG azok számára, akik az első etapban lemaradtak itt lakásról, illetve azoknak, akik fiatal korszerű Otthont keresnek nívós környezetben a Fővároshoz közel!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2023
Terasz:
14 m²
Energetikai besorolás:
C
villanyvízcsatornateraszlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cseriné Bakos Anikó Otthon Centrum - Dunakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cseriné Bakos Anikó Otthon Centrum - Dunakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY