Eladó lakás Fonyód 48 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Fonyód 48 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8206082
Referenciaszám: H489362
Frissítve: 20 napja

Fonyód eladó téglalakás 2 szobás: 79 millió Ft

79 millió Ft
1 645 833 Ft/m²
48 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 249 970 Ft
Második évtől
327 755 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A maximális élményt szem előtt tartva korszerű technikai megoldások és kényelmi szolgáltatások révén született meg a Balaton legizgalmasabb városában, Fonyódon a Sunset Resort Apartmanház. A közvetlen vízparti épület különböző adottságú apartmannal, saját szervezésű, egyedi programokkal és minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal kínálja az igazi balatoni kikapcsolódást! A település vízparti utcájában 2020- ban épült társasházi luxus lakás keresi új tulajdonosát. A harmadik emeleten található lakás 48 nm , a 9 nm-es erkélyről Balatoni örök panoráma tárul elénk. Elosztása - 1 hálószoba,nappali, amerikai konyha-étkező, közlekedő, fürdőszoba,, WC, terasz, Az otthon melegét házközponti fűtés biztosítja, egyedi mérőórával. A műanyag nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel ,elektromos redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek. A nappaliban beépített panoráma nyílászárók teszik lehetővé hogy a Balaton lenyűgöző látványát minden évszakban megcsodálhassuk. A kivitelezés során minőségi alapanyagok, burkolatok kerültek felhasználásra .a belsőépítész által megálmodott és berendezett bútorok a vételár részét képezik. A társasház minden apró részletét a minőségi és igényes kialakítás jellemzi, kiváló választás lehet állandó lakásnak, nyaralónak vagy befektetésnek is. A környék infrastruktúrája kiváló,kellemes sétára távolságra található a Sipos hegyi kilátó, valamint a városközpont is. Befektetésként lehetőség van a lakás további üzemeltetésére is, melyet a Hasznosítási Program keretén belül teljen körűen ellát a társasház. Az 5000 m2-es telken épült apartmanházban, összesen 84 db egység került kialakításra. Számos lehetőség biztosítja az itt élők/ ide látogatók kényelmét, többek között a 10X4 méteres medence, napozóágyak, ingyenesen kölcsönözhető kerékpárok, és SUP-ok, valamint az épülethez tartozó stég. A Balaton parton egyedi módon, a társasház a szezon kezdetétől, minden szombaton tematikus eseteket tart, amit az adott időpontban az apartmanokban tartózkodók ingyenesen látogathatnak. Ha szeretne egy luxus minőségű lakást , a Balaton közvetlen közelében , hívjon bizalommal !

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2020
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélylift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tollasné Horváth Éva Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tollasné Horváth Éva Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY