Eladó lakás Fonyód 67 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Fonyód 67 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8188685
Referenciaszám: 183200221
Frissítve: 20 napja

Fonyód eladó téglalakás 3 szobás: 50 ezer Ft

50 ezer Ft
746 Ft/m²
67 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
  Eladásra kínálok a Balaton déli partján lévő Fonyódon egy kétlakásos társasházban lévő 3 szobás lakást!  A családi házból kialakított ingatlan a város kertvárosias, átmenő forgalomtól mentes részén található.  Az ajánlatban szereplő lakás a tetőtérben került kialakításra.  Megvásárolható egyben, vagy lakásonként is. Az eladók előnyben részesítik azt az vevőt, aki egyben szeretné az egészet megvásárolni, ezt a szándékukat a vételárral is kifejezik.  Mindkét lakáshoz tartozik egy kisebb, könnyen kezelhető kertrész és tároló helyiségek is.  Mivel az ingatlan két utcából is megközelíthető, így könnyen kialakítható az egymást nem zavaró élettér.   A földszinti lakás 82nm +1nm szélfogó+19nm terasz  : 55 M FT   A tetőtéri lakás: 67nm+4nm erkély + 6nm lépcső          :50 M Ft   Az egész ház egyben                                                    :99 M Ft  Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez az állandó lakhatásra, nyaralónak vagy nyaraltatásra is alkalmassá tehető ingatlan, keressen elérhetőségeimen!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Kandalló
Energetikai besorolás:
G
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállóvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bári Péter Inmove Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 905 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bári Péter Inmove Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 905 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY