Eladó lakás Fonyód 83 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Fonyód 83 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8104438
Referenciaszám: H484547
Frissítve: 20 napja

Fonyód eladó téglalakás 4 szobás: 84,9 millió Ft

84,9 millió Ft
1 022 892 Ft/m²
83 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 268 638 Ft
Második évtől
352 233 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fonyód központjában állandó otthonnak, nyaralónak vagy akár kiadásra is alkalmas társasházi lakás keresi új tulajdonosát. A zárt, parkosított közös használatú udvarral rendelkező ingatlan ideális kiindulópontja a környék felfedezésének. A 12 lakásos társasház 1 emeletén elhelyezkedő lakás tágas, világos terekkel, igényes kivitelezéssel rendelkezik, a beépített, egyedileg ide készített bútorok a vételár részét képezik. A lakás ablakaiból csodás panoráma a környék zöldövezetére ill. részben a Balatonra is. Elrendezése praktikus, 3 különbejáratú hálószoba, tágas amerikai konyhás nappali konyhaszigettel, fürdőszoba és külön vendég wc található benne. A fűtésről és a melegvíz ellátásról gáz cirkó gondoskodik, a nyári meleget klímaberendezés teszi elviselhetővé. A korszerű fűtésrendszer miatt a lakás rezsije igen alacsony, a közös költség alig 12.000 Ft, mely felújítási alapot és lakáskasszát is tartalmaz. A nyílászárók nemrégiben cserélve 3 rétegű, hőszigetelt műanyag ablakokra, melyek alumínium redőnyökkel és szúnyoghálóval védettek. A lakáshoz tartoznak közös használatú tárolók és padlástér is. Az ingatlan utcafrontján elhelyezkedő garázsok közül az egyik tulajdonjoga a vételár részét képezi, mérete 18 nm. A közös tulajdonú, szépen parkosított udvar ideális helyszíne a baráti sütögetéseknek, beszélgetéseknek. A vételár a teljes bútorzatot is magában foglalja. Fonyód a Balaton déli partjának kilátója, csodás panorámával az északi part hegyeire. Kiváló közlekedése, kikötője miatt rendkívül népszerű üdülőhely és turistaközpont. Jöjjön és szeressen bele ebbe a kivételes helyen fekvő ingatlanba. Előzetes egyeztetéssel rugalmasan megtekinthető.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1992
Terasz:
2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Szilveszter Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Szilveszter Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY