Eladó lakás Fertőszentmiklós 65 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Fertőszentmiklós 65 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8291811
Referenciaszám: 169800-4770624
Feltöltve: ma

Fertőszentmiklós eladó téglalakás 2 szobás: 38,5 millió Ft

38,5 millió Ft
592 308 Ft/m²
65 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 121 821 Ft
Második évtől
159 729 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Sopron Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169800 hivatkozási számú fertőszentmiklósi társasházi lakás. Fertőszentmiklóson, egy öt lakásos társasház 1. emeletén található ez a kivételes 65 nm-es lakás, amelyhez 2 nm-es erkély és 45 nm-es wellness részleg tulajdoni hányad társul. Az épület 2019-ben teljeskörű felújításon esett át, így a lakások kiváló hangszigeteléssel rendelkeznek, garantálva a nyugodt és kényelmes életteret. A nyílászárók háromrétegű üvegezéssel és szúnyoghálóval vannak ellátva, emellett elektromos redőnyök beszerelése is lehetséges. Az ingatlan egy amerikai konyhás-nappaliból, két hálószobából, fürdőkádas fürdőszobából és egy külön mosókonyhából áll. A lakás igény szerint a képeken látható bútorokkal együtt is megvásárolható. Az alagsorban egy 270 nm-es exkluzív wellness részleg várja a lakókat, saját bárral, szaunával, szoláriummal, törökfürdővel, masszázshelyiséggel, épített nyugágyakkal és pihenőpadokkal, saját zuhanyzóval és öltözőkkel. A közös használatú 45 nm-es terasz tökéletes helyszínt biztosít baráti összejövetelekhez.A közösköltség a wellnes használattal együtt is rendkívűl kedvező. A parkolás zárt udvari beállóban megoldott, ahol akár saját garázs építésére is van lehetőség. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó fertőszentmiklósi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hárskuti Noémi Open House - Openhouse Sopron Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 937 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hárskuti Noémi Open House - Openhouse Sopron Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 937 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY