Eladó lakás Felsőszentiván 76 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Felsőszentiván 76 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7676532
Referenciaszám: LK022803
Frissítve: 21 napja

Felsőszentiván eladó téglalakás 3 szobás: 22,5 millió Ft

22,5 millió Ft
296 053 Ft/m²
76 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 71 194 Ft
Második évtől
93 348 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bajától ~15 km-re Felsőszentivánon eladó 76 m2-es felújított lakás garázzsal, kiülővel, halfőzővel a település központjában!1977-ben épült téglából. Kialakításra került benne 3 szoba, konyha-étkező, fürdő, kamra, wc, közlekedő, illetve a bejáratnál található zárt folyosó.  Hatalmas és nagy számú ablakainak köszönhetően rendkívül világos és meleg otthon. A felújítások sora folyamatos volt az elmúlt években, a konyha kivételével az összes külső nyílászárót, beleértve a bejárati ajtót is néhány hónapja cserélték Kömmerling korszerű műanyagra. Ablakaiba kétrétegű hőszigetelt üvegezés került, illetve újak a redőnyök és a szúnyoghálók is. A fürdőszoba szintén nemrég készült el, itt tusoló került kialakításra.A lakásban teljes fűtés korszerűsítés is történt Steel Press szénacél csőhálózattal, új radiátorokkal, illetve korszerű Baxi kombi kondenzációs kazánnal, mely rendkívül takarékos üzemeltetési költségek mellett gondoskodik a meleg víz előállításról is.  A konyha is 5 éven belül került felújításra, illetve a szobákban a laminált padló burkolatok is.  Rendelkezésre áll több kémény is, ha valaki kandallót szeretne.Tartozik a lakáshoz egy ~5 m2-es udvari tároló is.Gyors vásárlás és korrekt vételár esetén a ház udvarán található, alap esetben plusz összegért megvásárolható 15 m2-es lemez garázs és a mellette frissen kialakított betonozott kiülő és halfőző is díjmentesen a vevő birtokába kerülhet!A lakás alatt boltok, komolyabb élelmiszerüzlet található, illetve szemben iskola, művelődési ház, a közelben ~100 méteren belül pedig megtalálható az önkormányzat, bölcsőde, orvos, gyógyszertár és minden fontosabb.Ha szeretne csendes, nyugodt és rendezett környezetben élni ne hagyja ki ezt a színvonalas, folyamatosan szépülő és fejlődő települést! A faluban most kezdik a csatornázási munkálatokat, rövid időn belül rákötik a házat a hálózatra.A közös költség 5000 Ft/hó.A vételár tartalmazza a konyhaszekrényeket is!A vásárláshoz Babaváró, CSOK és Falusi CSOK is igényelhető!Érdeklődés esetén keressen bizalommal, nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1977
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tresz Péter Duna House - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 70 945 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tresz Péter Duna House - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 70 945 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY