Eladó lakás Esztergom, Kovácsi 64 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Esztergom, Kovácsi 64 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8154968
Referenciaszám: 712300098
Frissítve: 7 napja

Esztergom eladó téglalakás 2 szobás: 39,99 millió Ft

39,99 millió Ft
624 844 Ft/m²
64 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 535 Ft
Második évtől
165 910 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Esztergomban egy téglalakást, ami egy két szintes téglaház ház első emeletén helyezkedik el. A ház jó állapotú, a lépcsőház tiszta, rendezett. A tetőt 2012-ben újították fel, erre az évre az udvar térkövezését tervezik. Parkolás a zárt udvarban, közvetlenül a lakás bejáratánál lehetséges. A 64 négyzetméteren helyet kapott egy előszoba, konyha, speiz, fürdőszoba-wc és két szoba szoba. Utóbbi helyiségek burkolata parketta, a többi helyiségben linóleum illetve járólap. Az eredeti dupla fa ablakok redőnnyel felszereltek. Az otthon melegéről elektromos fűtés gondoskodik, infrapaneles hőleadással, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A lakásban lévő kettő cserépkályha remek hangulatot kölcsönöz a téli időszakban.  Éjszakai és nappali áram is rendelkezésre áll ( 32+25 A) Az ingatlan egy korszerűsítés, személyre szabás után meghitt otthonává válhat leendő lakójának, igény szerint akár három szobássá is alakítható. A lakáshoz tartozik egy alagsori kb 6 nm-es tároló, egy kb 25 nm-es padlástér, illetve egy kb 30 nm-es udvarrész, ahova esetleg egy mobilgarzs is telepíthető. A közös költség 12800 Ft/hó. A lokációt, fekvést tekintve remek, udvari elhelyezkedése miatt csendes, de kiváló közlekedésű. A közelben óvoda, iskola, Tesco, benzinkút, vegyesbolt, zöldséges, dohánybolt található, busz- és vasútállomás karnyújtásnyira. A közeli gyárak számtalan munkalehetőséget biztosítanak, ingázóknak Budapest-Esztergom menetidő 50 perc. Ajánlom egyedülállóknak, pároknak, vagy befektetőknek bérbeadás céljából. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon. Az ingatlan előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető. Igény esetén teljeskörű bankfüggetlen hitelügyintézéssel, jogi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az ingatlanra CSOK igényelhető.  

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaipari áramvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY