Eladó lakás Érd 54 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Érd 54 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8225997
Referenciaszám: MH1530
Feltöltve: 17 napja

Érd eladó téglalakás 2 szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
648 148 Ft/m²
54 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 110 746 Ft
Második évtől
145 208 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Érd, Parkvárosban, közkedvelt fa neves utcáknál, aszfaltozott utcában eladó egy azonnal birtokba vehető, 1. emeleti, 54 m2-es, 1 szoba + nappalis lakás, erkéllyel, tárolóval. A 4 lakásos társasház 1986-ban, egy 1085 m2-es, összközműves telekre épült, B30-as téglából, beton födémmel. A lakás fűtéséről gázkonvektorok, a meleg víz ellátásról gázbojler gondoskodik. A bejárati ajtó, a beltéri ajtók és a külső nyílászárók fa szerkezetűek. A nagy méretű, közös hátsó kertben lehet parkolni, sétálni, bográcsozni stb. A lakóközösség kedves, csendes és barátságos. A lakás egy 19.1 m2-es nappali, melyből kiléphet egy 5 m2-es erkélyre, egy 12.3 m2-es szoba, egy 8 m2-es konyha-étkező, egy 4.7 m2-es előszoba, egy 3.1 m2-es fürdő és egy 1 m2-es Wc helységekből áll, valamint tartozik hozzá egy 8.7 m2-es tároló. A lakás saját helyrajzi számmal és közmű órákkal rendelkezik, 1 tulajdonosa van, tehermentes és azonnal birtokba vehető! Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, az Alsóerdősor utcában található, közel a Bajcsy-Zsilinszky úthoz. Sétatávolságra boltok, üzletek, Prima, Penny, pékség, benzinkút, étterem található. Buszmegálló 2-3 perc sétára, amelytől 2 megállóra iskola, óvoda található, valamint 20 percen belül Bp. Etele térre érkezhet. Az ingatlan megvásárlásához hitel felvétele is igénybe vehető, hogy Öné lehessen ez a lakás. Profi, rugalmas és kedves, bankfüggetlen hitelügyintézőm, díjmentesen mindenben segítségére lesz, hogy a legjobb konstrukciós hitelfeltételekkel vásárolhasson. Az ingatlan kizárólagos értékesítésével én foglalkozom, az ingatlannal és megtekintési időpont kérésével kapcsolatban hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1986
Erkély:
5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornacsendesvilágospince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magic House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 600 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magic House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 600 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY