Eladó lakás Érd 71 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Érd 71 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7769585
Referenciaszám: 360071108-64
Frissítve: 20 napja

Érd eladó téglalakás 3 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
1 125 352 Ft/m²
71 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 252 818 Ft
Második évtől
331 489 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok több ÚJ ÉPÍTÉSŰ TÁRSASHÁZI LAKÁST ÉRD TUSCULÁNUMBAN Érd központjában főútvonal mellett egy több lakásos társasházban új Energiatakarékos lakások eladók. Az ingatlan 90 %-os készültségű. A teljes befejezés 2023. augusztus 31. Az alsó szinten 5 db lakás került elhelyezésre.3 db lépcsőház van és udvari autó beálló. A középső szinten is 5 db lakás került elhelyezésre. A támogatásokat is igénybe tudják venni.10 Mft. CSOK+15 Mft. CSOK+Hitel,vagyonszerzési illetékmentesség és 5 % áfa-visszatérítés igényelhető ! Az Eladó Új Építésű LAKÁS műszaki és egyéb jellemzői: I emelet (panorámás) 7 lakás: -71 m2. erkély: 9 m2. 1 db parkoló. 2 szoba+nappali. -A lakások lépcsőházzal vannak elválasztva és hanggátló téglával megépítve! - Magas műszaki tartalom -30-as Bakonytherm tégla és 15 cm-es Dryvit. -C -20 mixerbeton és szakszerűen vasalva. - Tető 1.osztályú faanyagból,impregnálva - Cserép: LEIER LUX sötét barna színben. - Nyílászárók: 3 rétegű Argon gázos 5 légkamrás. Fehér színben. - Mindegyik lakásnál a nappalihoz és a szülői hálókhoz nagy üvegfelületű nyílászárók - A lépcsőház bejárati ajtaja alumínium és kódos beléptető rendszerrel - Redőny előkészítés rejtett dobozolás - A lakásokban kondenzációs kazán van padlófűtéssel. - GREE HŐSZIVATTYÚS KLÍMA Burkolatok: - Az alsó szinten 9 000Ft-11 000Ft között lesz beépítve. A középsőre választható. - melegburkolat 6 500 Ft/ m2. - Beltéri ajtók fóliázott,rátoló tokos. - Ablak párkány kívül,belül műkő. - 1-5 lakásoknak a telekrészek kerítéssel lesznek elválasztva. - Úszókapu motorizálva lesz távirányítóval. - Mindegyik lakáshoz tartozó parkolóhoz előkészített az elektromos autó töltés! -A közelben található iskola, óvoda,templom,uszoda,buszmegálló és benzinkút. könnyen eljuthat a központba és Törökbálint,Budaörs érintésével Kelenföldre. - A lakásokhoz tartoznak nyitott és fedett parkolók és az alsó szinten lévő lakásokhoz kizárólagos telekrész. - A középső szinti lakásokhoz erkélyek és 2. szinten lévőkhöz teraszok tartoznak. Amennyiben a 71108-64-es számú a CSALÁDI INGATLAN által kínált lakás, vagy bármely a kínálatunkban található HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoserkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Héda Zsó Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 367 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Héda Zsó Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 367 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY