Eladó lakás Érd, Parkváros 87 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Érd, Parkváros 87 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8291004
Referenciaszám: H492850
Frissítve: ma

Érd eladó téglalakás 3 szobás: 46,9 millió Ft

46,9 millió Ft
539 080 Ft/m²
87 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 148 400 Ft
Második évtől
194 578 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÉRD PARKVÁROS M7 BEM TÉRI OLDALÁN - ELADÓ 3 SZOBÁS, FÖLDSZINTI LAKÁS ELADÓ - KERTTEL, SZERELŐAKNÁS GARÁZZSAL - 87 m2 lakóterületű, 3 szoba, földszinti lakás, fedett terasszal, pincével, garázzsal, melléképülettel és saját kertrésszel. - KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRA, NYUGODT KÖRNYEZET - osztatlan KÖZÖS TELKEN, ÜGYVÉDI MEGOSZTÁSSAL, külön mérőórákkal és MÁSHOL NYÍLÓ bejárattal rendelkeznek. - fűtéséről gázkazán RADIÁTOROKKAL, ALTERNATÍVA vegyes tüzelésű kazán - ABLAKOK MŰANYAGOK, REDŐNNYEL,szúnyoghálóval - ÉLEHTŐ, NAGY ÉS VILÁGOS SZOBÁK - külön fürdőszoba és wc - kijárat van a hátsó 100 m2-es, SAJÁT kertrészhez és a GARÁZSHOZ, 2 állásos szerelőaknás kisebb műhelyrésszel 84nm-en - TERASZ alatt 40 m2-es PINCE - TEHERMENTES - ÖSSZKÖZMŰVES, SAJÁT víz, villany (25A), GÁZÓRÁVAL IGÉNY szerint alakítható a belső tér Az ingatlan Pest megyében Budapesttől 10-15 percre , Székesfehérvártól és Dunaújvárostól fél órára,a Velencei tótól 20 percre található. Az M0, M7 ,M1 és M6 os autópályákról is könnyen megközelíthető. Tömegközlekedése kiváló, infrastruktúrával megfelelően ellátott. REMEK LEHETŐSÉGET NYÚJT CSALÁDOKNAK, AHOL IGAZI, HANGULATOS, BARÁTSÁGOS, NYUGODT KÖRNYÉKEN KERESIK OTTHONUKAT! Itt a lehetőség, SAJÁT ÁLMOK MEGVALÓSÍTÁSÁRA Hívjon minél hamarabb, még mielőtt elkapkodják Ön elől! Ha ez az ingatlan megfelel jövőbeni elképzeléseinek, nézzük meg együtt! Hitel ügyintézéssel, ügyvédi tanácsadással szívesen állunk rendelkezésükre! AMENNYIBEN FONTOS ÖNNEK A JÓ KÖZLEKEDÉS ÉS INFRASTRUKTÚRA, AKKOR HÍVJON BIZALOMMAL, TEKINTSÜK MEG AZ INGATLANT ÉS TEGYEN EGY JÓ AJÁNLATOT!!! A hét bármely napján elérhető vagyok! NE SZALASSZA EL AZ ALKALMAT - VÁROM MEGKERESÉSÉT!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Terasz:
13 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lelkes Ágnes Otthon Centrum - Százhalombatta Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lelkes Ágnes Otthon Centrum - Százhalombatta Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY