Eladó lakás Eger 147 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Eger 147 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8194338
Referenciaszám: M284465-4704599
Frissítve: 2 napja

Eger eladó téglalakás 6 szobás: 115 millió Ft

115 millió Ft
782 313 Ft/m²
147 m²
Alapterület
6 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 363 880 Ft
Második évtől
477 111 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában két lakás - 3 autó beállási lehetőséggel Eger belvárosában!!! Eladásra kínálunk Eger történelmi belvárosában egy rendkívül ritka, azonnal birtokba vehető, tetőteres, 147 m?-es, két lakrészes lakást, amely kiválóan alkalmas két generáció számára. Az ingatlan öt szobát, két konyhát, két fürdőszobát, tágas nappalit és étkezőt foglal magába, így tágas és kényelmes otthont biztosít minden korosztály számára. A két külön bejárat lehetőséget ad a teljes függetlenség megőrzésére. Az otthon melegét gázcirkó kazán padlófűtéssel biztosítja, mely különösen kellemes a téli estéken. Az ingatlan ablakai kiváló minőségű VELUX tetősík ablakok, melyek árnyékolóval szereltek, így a fényviszonyok optimálisan szabályozhatók. A konyha gépesített, beépített bútorral rendelkezik, ami nagyban megkönnyíti a mindennapi főzést. A szobák melegburkolattal, míg a többi helyiség minőségi márvány járólappal van ellátva, ami eleganciát és tartósságot kölcsönöz az ingatlannak. A társasház zárt udvarral rendelkezik, melyen egy 21 m?-es garázs tartozik az ingatlanhoz, illetve egy további autó beállására is van lehetőség, ami a belváros adottságaihoz képest rendkívüli előnyt jelent. A szobák ablakaiból az Egri vár panorámája tárul elénk, ami különleges hangulatot ad az ingatlannak. Közvetlen közelében található a belváros sétáló utcája, buszmegálló és a belvárosi piac, így minden fontos hely könnyen elérhető. Az ár magában foglalja a két lakást, a garázst és az autóbeállót, így egy átfogó, minden igényt kielégítő ajánlatról van szó. Amennyiben a fotók és az ingatlan egyedi paraméterei felkeltették érdeklődését, megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen minket bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztina OTPip - Eger Törvényház utca 4 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 449 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztina OTPip - Eger Törvényház utca 4 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 449 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY