Eladó lakás Eger, Belváros 43 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Eger, Belváros 43 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8218300
Referenciaszám: 562_med
Frissítve: 21 napja

Eger eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 41,9 millió Ft

41,9 millió Ft
974 419 Ft/m²
43 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 132 579 Ft
Második évtől
173 835 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIVÁLÓ LAKHATÁS, REMEK BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG! AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ LAKÁS EGER SZÍVÉBEN! Eladó egy CSODÁS, ERKÉLYES lakás Eger belvárosának KÖZELI, csendes részén, a Gólya utcában. Ez a 3. emeleten található világos lakás ideális otthon lehet minden korosztálynak, de befektetésnek is KIVÁLÓ választás. Főbb Jellemzők: - TÉGLA épület, amely stabil és időtálló - KÖZPONTI HELY: mindössze néhány perc sétára a belváros nyüzsgő életétől - 16 lakásos társasház, amelynek köszönhetően barátságos, CSENDES lakóközösség várja - A lakás alapterülete 43 nm, amely optimálisan kialakított életteret biztosít - A lakás elrendezése magában foglal egy nagy szobát, egy fél szobát, konyhát, fürdőszobát, toalettet, közlekedőt beépített szekrénnyel és egy erkélyt, amely ZÖLD ÖVEZETRE néz - Nyílászárók műanyagból készültek, így energiatakarékos megoldást kínálnak - A burkolatok parkettából és kerámiából állnak, időtálló és könnyen karbantartható felületet biztosítva - Pinceszinten külön tároló - A fűtés gázkonvektorral megoldott, ami ALACSONY rezsiköltséget biztosít - A lakás nyugati fekvésű, így a délutáni napsütésben fürödhet A lépcsőház RENDEZETT és a TETŐ SZIGETELÉSE néhány éve lett felújítva, így hosszú távon is megbízható otthont biztosít. Az ingatlan igény szerint KORSZERŰSÍTHETŐ, jól alakítható az Ön igényei szerint! Kitűnő választás befektetők számára is! Kialakítható iroda, albérlet vagy kisebb apartman is, hiszen a BELVÁROS közelsége miatt! Várom érdeklődését! Keressen bizalommal, hogy megtekinthesse ezt a remek lehetőséget és Ön lehessen ennek a nagyszerű lakásnak az új tulajdonosa!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűvilágoserkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csák Andrea Medius Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 274 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csák Andrea Medius Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 274 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY