Eladó lakás Dunakeszi 48 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Dunakeszi 48 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7756756
Referenciaszám: H468300
Frissítve: 6 napja

Dunakeszi eladó téglalakás 3 szobás: 51,9 millió Ft

51,9 millió Ft
1 081 250 Ft/m²
48 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 164 221 Ft
Második évtől
215 322 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
-------------Dunakeszi gyártelepen LAKBERENDEZŐVEL TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT, jól kiadható lakás !---------- Dunakeszi az északi agglomeráció központja, egy bájos Duna-parti település, mely robbanásszerű fejlődésével, gyönyörű köztereivel, példás környezetgondozásával és élhető mindennapjaival küzdötte magát a legkeresettebb városok egyikévé. Itt, a város Gyártelepi részén, a "manófalvának" is becézett bűbájos kanyargók között, muskátlis ablakok és faragott spaletták árnyékában került eladósorba egy esztétikailag és műszakilag is kifogástalan állapotú felújított lakás. Az 1920-as építésű, historizáló hangulatú unikális architektúrájú társasház mely mindössze 6 lakást számlál, rendezett kerttel ősfás környezetben fogadja az ideérkezőt. Stabil anyagi helyzetű, számos tervezett korszerűsítés van kilátásban, köztük az áramhálózat és a teljes homlokzat korhű felújítása! Magasföldszintjét pár lépcsőfokkal közelíthetjük meg, itt található a majd 50m2-es, délre tájolt, zöldre néző lakás. Sok ablakos, kellemes hangulatú, TELJESKÖRŰ FELÚJÍTÁSON ÁTESETT LAKÁS! Thermo üveges, műanyagtokos nyílászárók, költséghatékony és wifi-s elektromos fűtésrendszer, új burkolatok, cserélt közműhálózat! Belsőépítészeti tervek alapján készült az átalakítás, így a lakás élhető tereket és tágas környezetet biztosít a nappalival, a 2 hálószobával és egy tágas fürdőszobával. A lakáshoz tartozik egy 15nm.-es SAJÁT HASZNÁLATÚ TÁROLÓ. A parkolás az udvaron megoldott minden lakónak, de kényelmesen vannak parkolóhelyek az utcán is. Közelben MINDEN gyalogtávra elérhető ami a kényelmes hétköznapokhoz szükséges: vasútállomás (Bp. Nyugati PU) buszmegálló (Bp. Újpest VK) városi buszjárat megállója, Tesco és Auchan buszjáratok, iskola, óvoda, játszótér, kis és nagykereskedelmi boltok, pékség, zöldséges, bicikliút. Jöjjön el, ne szalassza el a lehetőséget, hogy Dunakeszi leghangulatosabb részén jusson olyan Otthonhoz, melyet az izléséhez igazítva újítunk fel Önnek! CSOK PLUSZ-ra is alkalmas ingatlan! Magas szakmai tapasztalattal és DÍJMENTES hitelközvetítéssel segítjük ügyfeleink sikeres adásvételét!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kis Vanessza Fanni Otthon Centrum - Dunakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kis Vanessza Fanni Otthon Centrum - Dunakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY