Eladó lakás Dorog 51 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Dorog 51 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8190932
Referenciaszám: LK028584
Frissítve: 21 napja

Dorog eladó téglalakás 2 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
586 275 Ft/m²
51 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 609 Ft
Második évtől
124 049 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Dorogon egy téglaépítésű, 4 emeleti, társasházban található 2 szobás lakás!Egyedi gázcirkó fűtéssel rendelkezik. Ez a különleges ingatlan nem csak a magas minőségű építési anyagoknak köszönhetően, hanem a remek elosztásának köszönhetően is kitűnő választás. Megtalálható egy jól prosperáló, dinamikusan fejlődő környéken, ahol a mindennapok során minden szükséges szolgáltatás könnyedén elérhető.Belépve az ingatlanba, tágas, világos terek fogadnak, melyek tökéletesen kihasználják a természetes fényt. A lakás kialakítása során a legnagyobb hangsúlyt a lakók kényelmére és az otthonosságra helyezték, így minden helyiség a lehető legoptimálisabb elosztást kapta. A nagy ablakoknak köszönhetően a lakás egész nap világos és barátságos.A társasház karbantartása példás, ami a közös költségben is tükröződik, így az új tulajdonos nem csak egy jól felszerelt, de egy rendkívül kedvező rezsiköltségű otthonra tehet szert. A lakóközösség barátságos, a környék pedig csendes és nyugodt, ami ideális választás lehet családoknak és azoknak is, akik a városi nyüzsgéstől távolabb, de mégis közel szeretnék élvezni a mindennapi kényelmet.A település gazdag kulturális életet és számos szabadidős lehetőséget kínál, köztük sétálóövezeteket, parkokat és sportlétesítményeket.Dorog remek közlekedési kapcsolatai pedig lehetővé teszik, hogy gyorsan és könnyedén elérhessük a környező nagyvárosokat és látványosságokat.Esztergom 8 km, Budapest 40 km. A vasútállomás 5 percre található, ahonnét fél óránként közlekednek a vonatok Budapestre.Bevásárló lehetőségek 100-200 m ( Lidl, Spar). Óvoda, iskola szintén a közelben található.Irodánk vevőink részére ingyenes független hitelügyintézést biztosít.Ha kérdése van  keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lenbachner Mónika Duna House - Nyergesújfalu Az iroda összes hirdetése
+36 30 560 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lenbachner Mónika Duna House - Nyergesújfalu Az iroda összes hirdetése
+36 30 560 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY