Eladó lakás Dombóvár 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Dombóvár 60 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8192771
Feltöltve: 1 hónapja

Dombóvár eladó téglalakás 2 szobás: 15 millió Ft

15 millió Ft
250 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 47 463 Ft
Második évtől
62 232 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tolna megyében, Dombóváron eladóvá vált egy földszinti, felújított, kétszobás, 60 négyzetméteres, redőnyözött, csatornázott, tégla építésű, társasházi lakás, garázzsal, saját kis parkosított területtel. Az ingatlanban a villanyvezeték, a vízvezeték cseréje megtörtént, a fürdőszoba és az illemhely megújult, a szobák laminált parkettával lettek burkolva, a régi elavult nyílászárókat modern, hőszigetelt fa ablakok váltották fel és a konyhabútor is ki lett cserélve. Az ingatlan melegét gázkonvektorok biztosítják, de alternatívaként egy cserépkályha is rendelkezésre áll. A melegvizet bojler állítja elő. A lakáshoz tartozik a pincén, tárolókon kívül még egy parkosított 150-200 négyzetméteres zárt, füves, gyümölcsfás terület fedett kiülővel, amely a kellemes kikapcsolódások, családi, baráti összejövetelek helyszíne is lehet, de akár medencének, homokozónak, trambulinnak is helyet adhat. Dombóvár legszebb parkja, természetvédelmi területe (Szigeterdő) közelében elhelyezkedő földszinti, nagyon szépen felújított, zöldövezeti ingatlan befektetésnek, otthonnak, de akár nyaralónak is kiváló. Közelben buszmegálló, vasútállomás. Dombóvárt Gunarasfürdővel egy 5 km hosszú, erdősávval határolt, biztonságos, kerékpárút is összeköti. Ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző kollégáimmal együtt teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani Önnek az ingatlanügylet során. Kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzot! Kérdésével, időpont egyeztetéssel, forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
G

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Városi Ingatlan Portál Az iroda összes hirdetése
+36 20 561 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Városi Ingatlan Portál Az iroda összes hirdetése
+36 20 561 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY