Eladó lakás Devecser 111 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Devecser 111 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8200441
Referenciaszám: M284938
Frissítve: 1 napja

Devecser eladó téglalakás 3 szobás: 26,5 millió Ft

26,5 millió Ft
238 739 Ft/m²
111 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 83 851 Ft
Második évtől
109 943 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Veszprém vármegyében, Devecseren, természetközeli, családi házas, csendes környezetben lévő, tégla építésű, 111 m2 - es 1981-ben épült kétszintes sorházat, kiváló állapotban. A praktikus elrendezésű sorház, földszintjén található egy világos kertkapcsolatos tágas konyha és étkező, nagy kamra, nappali, előszoba, egy fürdőszoba és WC. A földszinti rész alatt még egy udvari bejáratú garázst, kazánházat, tárolóhelységeket is elhelyeztek. Az étkezőből a teraszra léphetünk ki, ahonnét megközelíthető a lakáshoz tartozó kert, valamint egy gyümölcsös is tartozik az ingatlanhoz. Az emeleten két tágas szoba van erkéllyel, egy fürdőszoba, külön WC és beépített szekrények valamint folyosó található még itt. A ház fűtése gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal is megoldott radiátoros hőleadással, a meleg vizet villanybojler biztosítja. Az ingatlant két oldalról veszik körül, ami olcsóbb a fűtési költségeket biztosít. Közös költség nincs. A házzal szemben nagy park, sportpálya és játszótér is található. Ezt a kiváló elhelyezkedésű, tágas, világos otthont elsősorban olyan családoknak ajánljuk, akik egy nyugodt, csendes környéken keresik a város közelségét. Ha felkeltette érdeklődését ez a kivételes ajánlat, keressen, ne szalassza el ezt a figyelemre méltó lehetőséget. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is. Az ingatlanról készült alaprajz, illetve fényképfelvételek az Otp ingatlanpont szellemi tulajdonát képezik.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1981
Erkély:
11,5 m²
Terasz:
6,9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázsvilágoserkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Verrasztó Edina Irén Celldömölk Kossuth Lajos utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 315 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Verrasztó Edina Irén Celldömölk Kossuth Lajos utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 315 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY