Eladó lakás Debrecen 75 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Debrecen 75 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8189093
Referenciaszám: LK065393-4700141
Frissítve: 4 napja

Debrecen eladó téglalakás 2 szobás: 73,9 millió Ft

73,9 millió Ft
985 333 Ft/m²
75 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 233 833 Ft
Második évtől
306 596 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecenben, a Nagyerdei körúton, a Divinus hotel közelében kínálok eladásra egy 75 nm-es, nappali + 1 szobás, tágas étkező- konyhás, 3. emeleti, nagy loggiás, felújított, lakást egy téglaépítésű, zárt udvaros társasházban, csodálatos ősfás környezetben. Az ingatlan kitűnő lokációval bír: a Nagyerdei park, állatkert, Békás-tó, Stadion, Egyetemek is 10 perc sétára helyezkednek el, emellett a Szigetkék játszótér is a közvetlen közelében található, ezért ideális választás, akár családosok vagy befektetők részére is!Főbb jelemzői:- az ingatlan pár éve egyedileg átalakításra került, ezáltal egy tágas, szeparált étkező konyha került kialakításra- a lakás eredetileg 2 szoba + nappalis volt, ami könnyedén visszaállítható- nyílászárói korszerű műanyag ablakokra lettek cserélve, amelyek rovarhálóval vannak ellátva, továbbá több ponton záródó biztonsági ajtó is beépítésre került- fűtés korszerűsítése megkezdődött, a fürdőszobában egy pár éve vásárolt Baxi gázkazán került beépítésre, amely jelenleg a melegvíz szolgáltatást nyújtja, de a fűtést még gázkonvektorok szolgáltatják- inverteres Gree típusú klíma található az étkezőben, amely biztosítja a kellemes hőmérsékletet- fenntartási költsége rendkívül kedvező- a lakás riasztórendszerrel ellátott- fekvését tekintve déli tájolású, csendes udvarra néző- saját 6 nm-es pincetárolóval rendelkezik, amely praktikusan be lett polcozva, valamint egy közös biciklitárolóval is- a társasház fejlesztése folyamatos, pár éve a tetőszerkezet felújítása, a tavalyi évben pedig az épület elektromos gerince is korszerűsítésre került- parkolás a társasház zárt udvarán és a kapu előtt az utcán is lehetséges, de igény szerint garázs is bérelhető- elektromos kapun keresztül tudunk a kocsival beállni a társasház udvaráraAmennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné megtekinteni, hétvégén is szívesen fogadom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
dr. Urszuly Gábor Duna House - Debrecen - költözés alatt Az iroda összes hirdetése
+36 30 825 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
dr. Urszuly Gábor Duna House - Debrecen - költözés alatt Az iroda összes hirdetése
+36 30 825 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY