Eladó lakás Debrecen, Újkert 52 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Debrecen, Újkert 52 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8282597
Referenciaszám: M289677-4765418
Feltöltve: 8 napja

Debrecen eladó téglalakás 2 szobás: 46,5 millió Ft

46,5 millió Ft
894 231 Ft/m²
52 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 147 134 Ft
Második évtől
192 919 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó tégla lakás Debrecenben, Újkert csendes részén - 1. emelet, erkélyes, garázzsal! Eladásra kínálunk egy remek adottságokkal rendelkező, 52 m2-es tégla lakást Debrecen népszerű Újkert városrészében, kertkapcsolattal és aknás garázzsal! Az ingatlan az 1. emeleten helyezkedik el, csendes és barátságos környéken, távol a belváros zajától, de mégis közel minden fontos intézményhez és tömegközlekedési lehetőséghez. Főbb jellemzők: -52 m2 hasznos alapterület + 3 m2-es erkély, tökéletes hely egy reggeli kávézásra! -Alacsony rezsi: a lakás központi gázcirkó fűtésű, radiátoros megoldással, így energiatakarékos és komfortos. -Teljes vezetékcsere megtörtént, így nem kell aggódnia a felújítások miatt! -Tágas nappali, ahol a család kényelmesen töltheti el az estéket. -A konyha felújítva, modern kialakítás és praktikus tárolók. -Fa nyílászárók, amelyek hozzájárulnak a természetes megjelenéshez és a kiváló hőszigeteléshez. -A nappaliban és a szobában minőségi hajópadló, a többi helyiségben kerámia burkolat található, melyek tartósak és könnyen tisztíthatóak. -Az ingatlan per- és tehermentes, így azonnal birtokba vehető! Extra előnyök: -A lakáshoz tartozik egy 18 m2-es aknás garázs, melynek széles ajtaján nagyobb autók is könnyedén beférnek. -Két külön tárolóhelyiség is rendelkezésre áll, az egyik jelenleg műhelyként funkcionál, így akár hobbitevékenységekre is tökéletes. -A villamos- és buszmegállók pár perc sétával elérhetők, és a közelben találhatóak iskolák, óvodák, orvosi rendelők és bevásárlóközpontok is, így minden kéznél van! Ez az ingatlan ideális választás lehet mind fiatal pároknak, mind családoknak, akik egy kényelmes és jól megközelíthető otthont keresnek egy zöldövezeti környezetben. További kérdéseivel, megtekintésre való egyeztetés kapcsán keressen bátran a hét bármely napján. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésre az eladók és a vevők részére. Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bede Liliána OTPip - Hajdúszoboszló Bethlen utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 465 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bede Liliána OTPip - Hajdúszoboszló Bethlen utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 465 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY