Eladó lakás Debrecen, Tócóskert 64 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Debrecen, Tócóskert 64 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8198781
Referenciaszám: U0046847
Frissítve: 1 hónapja

Debrecen eladó téglalakás 3 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
1 248 438 Ft/m²
64 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 252 818 Ft
Második évtől
331 489 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen nyugati városrészében, az ondódi autópálya felhajtójának tágabb környezetében eladó egy teljesen új építésű lakás a Tócóskert szívében! Az utóbbi évtizedekben nem épült társasházi lakás ebben a városrészben, ezért is egyedi. A társasházban 10 lakás került megépítésre, ebből egyetlen lakást értékesít a fejlesztő, a többi bérbeadásra kerül hamarosan. Fentiekből fakadóan tényleg kuriózumról van szó. Az épület földszintjén teremparkolók kerületek kialakításra, minden beállóhoz fog tartozni egy-egy zárható tároló is, amiben autóápolási eszközöket, téli-nyári gumit lehet majd tárolni. A lift a parkolók szintjéről indul, az első és a második emeleten 4-4 lakás, míg a 3. emeleten 2 db penthouse került kialakításra. A hirdetés tárgyát képező eladó lakás nappali-amerikai konyha + 2 szobás, 1. emeleti, liftes, káddal szerelt fürdőszobával és külön Wc-vel. A nappalihoz kapcsolódik a 7 m2-es erkély. Az épület fűtési költsége - köszönhetően a három rétegű üvegezéssel készült 7 légkamrás műanyag ablakoknak és a minőségi, 22 cm-es hőszigetelésnek - extrém alacsony. A lakások egyedi mért fűtéssel, és hűtő-fűtő klímával szereltek, de a napelemek lakásonkénti bekötése is elő van készítve. A bejárati ajtó is hőszigetelt, biztonsági ajtó, ami színben, márkában és minőségben a beltéri ajtókkal azonos. A beltéri hideg- és melegburkolatok is kiemelkedő kopásállóságú és minőségű. Riasztó, telekom internet és tv már be van kötve, ahogy a kaputelefon. A vételár nem tartalmazza a konyhabútor és a gépkocsi beálló árát, de igény esetén vásárolhatóak. A parkoló ára 8 millió forint, megvásárlása nem kötelező. A lakás használatba vételi engedéllyel rendelkezik, hitelezhető, 5% ÁFA visszaigényelhető. Megtekintéssel kapcsolatban várjuk hívását a hét minden napján, ne maradjon le erről a ritkaságról! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2024
Erkély:
7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaerkélylift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Eitler Péter Otthon Centrum - Debrecen - Hatvan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Eitler Péter Otthon Centrum - Debrecen - Hatvan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY