Eladó lakás Debrecen, Sestakert 70 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Debrecen, Sestakert 70 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8250231
Referenciaszám: 114157
Frissítve: ma

Debrecen eladó téglalakás 3 szobás: 55,9 millió Ft

55,9 millió Ft
798 571 Ft/m²
70 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 176 877 Ft
Második évtől
231 918 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen-Sestakertben, Orvosi egyetemtől, 2-es villamos vonaltól 1 percre, , a nagyerdőtől is csak pár perc sétára, eladó egy 70 m2 alapterületű, nappali, étkező ,konyha, 3 külön szobás tégla lakás eladó. A lakás jól frekventált, boltok, gyógyszertár, iskola, óvoda és posta közelben, pár perc sétával elérhető. Tömegközlekedés szempontjából is kiváló: buszmegálló, villamosmegálló 1-2 perc sétára helyezkedik el. Társasház, lépcsőház: A lakás parkosított belső kerttel rendelkezik. A ház lépcsőháza zárt. A 4 szintes társasház az elmúlt években külső felújításon esett át ami érintette a homlokzati szigetelést, színezést, valamint a tető felújítását. Szélessávú Internet és TV elérhetőség van. Lakás: A lakás észak-déli fekvésének köszönhetően reggeltől estig világos és napos. 3 rétegű műanyag nyílászárók lettek cserélve a teljes lakásban, redőnnyel, szúnyoghálóval. A nappaliban hűtő-fűtő klíma a lett felszerelve, és több ponton záródó biztonsági bejárati ajtó került a lakásba. akár saját részre a családias csendes lépcsőház miatt, de befektetésre is ajánljuk. Parkolás, garázs: Az utcán ingyenes a parkolás. A lakáshoz tartozik egy zárható garázs melynek vásárlása nem kötelező(9,9 millió FT). Nézze meg ezt a nagyszerű befektetési lehetőséget! ***** Debrecen- University area, 1 minute from the Medical University, 1 minute from the tram line 2, just a few minutes walk from the forest, for sale a 70 m2 brick apartment for sale, living room, dining room, kitchen, 3 separate rooms The apartment is well-frequented, shops, pharmacy, school, kindergarten and post office nearby, a few minutes walk away. It is also excellent in terms of public transport: bus stop, tram stop 1-2 minutes walk. Apartment building, staircase: The apartment has a landscaped inner garden. The staircase of the house is closed. The 4-storey apartment building has undergone external renovation in recent years, including insulation of the façade, colouring and roof renovation. Broadband Internet and TV are available. Flat: Thanks to its north-south exposure, the apartment is bright and sunny from morning to evening. 3 layer plastic windows and doors have been replaced throughout the apartment, with roller blinds and mosquito nets. The living room is equipped with air-conditioning, heating and cooling, and a security entrance door with multi-point locking. The apartment has a quiet staircase with a family atmosphere, but is also suitable for investment. Parking, garage: Free parking on the street. The apartment has a lockable garage (9,9 million FT). Check out this great investment opportunity!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kerekes József Nagyerdei Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 637 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kerekes József Nagyerdei Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 637 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY