Eladó lakás Debrecen, Nagyerdő 63 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Debrecen, Nagyerdő 63 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8230033
Feltöltve: 13 napja

Debrecen eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 63,5 millió Ft

63,5 millió Ft
1 007 937 Ft/m²
63 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 200 925 Ft
Második évtől
263 448 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecenben, Poroszlay út elején, a Bem térhez közel, zárt udvaros társasház földszintjén 63m2-es, 2022-ben teljes körűen felújított téglaépítésű lakás eladó. Az ingatlan elosztása: 3 különnyíló szoba, konyha, spájz, fürdőszoba + külön wc, közlekedő, 5m2-es erkély. A 2000-es évek elején megtörtént a villanyvezetékek cseréje és a fűtés korszerűsítése. Az ingatlan fűtése gáz cirkó (kondenzációs Vaillant turbó, zárt égésterű kazán) radiátoros hőleadással. A 2022-es felújítàs során megvalósult a hideg és melegburkolatok cseréje, a fürdőszobában és WC-ben található szaniterek cseréje. Az új konyhabútor energiatakarékos beépített gépekkel lett felszerelve (Bosch, Samsung). 2 db inverteres hűtő-fűtő klíma is felszerelésre került. Minden helyiségben műanyag ablakok találhatók redőnnyel felszerelve, a bejárati ajtó HiSec biztonsági ajtóra lett cserélve. A lakáshoz tartozik egy saját, zárható pince. Parkolás a társasház udvarán lehetséges. 
A zárt udvar rendezett, fákkal, füves területtel, filagóriával, bográcsozási lehetőséggel. A kis számú lakóközösség csendes, családias. Közös költség: 9000 Ft/hó. Az ingatlan csendes, zöldövezetben helyezkedik el, közel az egyetemekhez és a Nagyerdőhöz. Pár perces sétatávolságra található bevásárlóközpont, iskola, óvoda, bölcsőde, gyógyszertár, orvosi rendelő, villamos és buszmegálló. A lakás hitel és tehermentes, rendezett tulajdoni viszonyokkal.
Hétvégén is szívesen fogadom érdeklődését. Kérem, hogy ingatlanosok ne keressenek!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Erkély:
5 m²
Energetikai besorolás:
D
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
20 000 Ft/hó
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállókertkapcsolatosjó közlekedésűcsendesbelsőkertkamrateraszkábeltévéinternettelefonbeépített konyhabútorbeépített szekrényalacsony közös költségvízóráshőszigeteltkaputelefonklímaredőnyszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Dr. Sóvári Ákos
+36 70 331 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Dr. Sóvári Ákos
+36 70 331 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY