Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8223551
Referenciaszám: 113026
Frissítve: 19 napja

Debrecen eladó téglalakás 3 szobás: 67,9 millió Ft

67,9 millió Ft
943 056 Ft/m²
72 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 214 847 Ft
Második évtől
281 703 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Lakás Debrecen Szívében, az Egyetem Szomszédságában Debrecen egyik legszebb részén, a Nagyerdő mellett, mindössze 150 méterre az Egyetem főépületétől kínálunk eladásra egy 72 négyzetméteres lakást egy 4 emeletes társasház legfelső szintjén. A Lakás Főbb Előnyei: Világos Terek: A hatalmas ablakok bőséges természetes fényt engednek be, míg a sötétített üvegek és redőnyök biztosítják a kellemes hőmérsékletet. Különnyíló Szobák: Három külön nyíló szoba, amelyek közül kettő saját erkéllyel rendelkezik, tökéletesek a pihenéshez és a természet közelségének kiélvezéséhez. Bőséges Tárolási Lehetőség: A tágas előtér mennyezetig érő beépített szekrényei rengeteg tárolóhelyet biztosítanak. Elegáns Fa Parketta: Az egész lakásban fa parketta található, amely meleg és otthonos hangulatot kölcsönöz. Modern Nyílászárók és Gazdaságos Fűtés: Műanyag nyílászárók és konvektoros fűtés gondoskodnak az alacsony rezsiköltségről. Klíma: A közlekedő folyosón elhelyezett klíma garantálja a nyári hónapokban is a kellemes hőérzetet. Praktikus Konyha-Étkező: A jól kialakított konyha-étkező közös főzési élményeket nyújt. Külön Fürdő és WC: A maximális kényelem érdekében a fürdőszoba és a WC külön helyiségben található. Extra Tárolóhelyek: Közös használatú pince és tároló áll rendelkezésre. Külső Környezet és Közös Terek: Ősfás Udvar: A bekerített, ősfás udvar nyugalmat és békét biztosít. Szabadidős Lehetőségek: Az udvaron bográcsozási és szalonnasütögetési lehetőség van, padokkal és asztalokkal felszerelve. Felújítási Tervek: A közeljövőben a kerthelyiség és közös terek felújításra kerülnek, az épület új bejárati ajtókat kap, és az elektromos kapu korszerűsítését is tervezik a társasház megtakarítási alapjából. Parkolás: Az udvaron nyitott autóbeállási lehetőség biztosítja az autó biztonságos tárolását. Extra Lehetőség: Garázs: A lakás alatt egy külön helyrajzi számon lévő garázs is megvásárolható. Ideális Választás: Ez a lakás tökéletes választás mindazok számára, akik szeretik a természet közelségét, az egyetem közelségét és a csendes, nyugodt környezetet. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és találja meg álmai otthonát Debrecen legszebb részén! Várom érdeklődését!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bécsiné Kocsár Aliz Partner Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 502 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bécsiné Kocsár Aliz Partner Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 502 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY