Eladó lakás Debrecen, Nagyerdőalja 63 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Debrecen, Nagyerdőalja 63 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8238921
Referenciaszám: LK032990-4738654
Feltöltve: 5 napja

Debrecen eladó téglalakás 3 szobás: 52,9 millió Ft

52,9 millió Ft
839 683 Ft/m²
63 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 167 385 Ft
Második évtől
219 471 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy 63 nm-es, napfényes lakás, mely egy 8 lakásos, tégla építésű társasház III. emeletén található, garantálva ezzel a lakóközösség nyugalmát és a kényelmes elhelyezkedést.A lakásban a kellemes hőmérsékletet gázkonvektoros fűtés biztosítja télen,míg a nyári hőségben a hűtő-fűtő klíma hoz enyhülést. Az ingatlan főbb jellemzői: - kiváló infrastruktúra - Debrecen méltán kedvelt Nagyerdei övezetében helyezkedik el - tégla építésű, 8 lakásos társasházban található - biztonsági bejárati ajtó - hőszigetelt üvegezésű, bukó-nyíló műanyag nyílászárók, melyek - redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek - szintenként 2 lakóegység található - összetartó, rendezett lakóközösség - 63 nm alapterület - három különnyíló, napfényes, jól berendezhető szobával rendelkezik - a nappaliban hűtő - fűtő klíma biztosítja nyáron a kellemes hőmérsékletet - fürdő és wc külön helyiségben található - sok tárolóhely található a lakásban - kényelmes méretű étkező - konyha - D-K-i tájolású lodzsa - a lakásoz tartozik egy saját tárolórekesz, mely a pinceszinten található - a lakás tehermentes. - a tulajdoni viszonyok rendezettek - rövid időn belül birtokba vehető - 3 gyerekes CSOK+ igénybe vehető - iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség séta távolságra - a ház előtt ingyenes parkolási lehetőség - iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség séta távolságra Ha egy világos, jó elosztású, értékálló lakást keres, amely alacsony rezsivel jár és kiválóinfrastruktúrájú környéken található, vegye fel velem a kapcsolatot, hogy megtekinthesse ezt a remek ajánlatot! Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, hogy otthonául szolgáljon ez a gyönyörű lakás!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gorján-Gyalus Gabriella Erzsébet Duna House - Debrecen, Csapó Az iroda összes hirdetése
+36 30 524 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gorján-Gyalus Gabriella Erzsébet Duna House - Debrecen, Csapó Az iroda összes hirdetése
+36 30 524 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY