Eladó lakás Debrecen, Epreskert 52 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Debrecen, Epreskert 52 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8271733
Referenciaszám: 114507
Frissítve: 1 napja

Debrecen eladó téglalakás 2 szobás: 54,99 millió Ft

54,99 millió Ft
1 057 500 Ft/m²
52 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 998 Ft
Második évtől
228 142 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
DEBRECEN Epreskert városrészén egy ÚJSZERŰ lakás ELADÓ! Ha hamarosan költözhető, MINŐSÉGI otthont keres, akkor ez a 52 nm-es ingatlan a TÖKÉLETES választás lehet! Az igényesen kialakított lakás a 2004-ben épült társasház 2. emeletén található. AMERIKAI KONYHÁS nappalit, hálószobát, egy fürdőszobát és egy külön WC-t tartalmaz, így mindent megtalálhat benne, amire csak szüksége lehet. A kényelmet a 3 nm-es erkély teszi teljessé. Az elegáns konyhában prémium minőségű bútorok találhatóak, míg a burkolatok és szaniterek stílusossá és kényelmessé varázsolják otthonát. A konyhát már teljes gépesítéssel veheti át, így azonnal élvezheti a MODERN élet kényelmét. Electrolux márkájú beépített sütővel és gáz főzőlappal, páraelszívóval, 13 terítékes mosogatógéppel, mosó- szárítógéppel, Gorenje hűtő-fagyasztóval felszerelt. A lakás fűtését kondenzációs gázkazán biztosítja, nagy teljesítményű, Samsung szellőmentes HŰTŐ-FŰTŐ klímával kiegészítve. Nyílászárói műanyagok redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelve. Zárt udvarán gépkocsi beállás biztosított, vagy lehetőség van garázs bérlésére is. Közelében iskola, óvoda, bölcsőde, bolt található. A vételár tartalmazza a háztartási gépeket és megegyezés szerint a bútorokat is! Érdeklődjön most, és akár holnap megtekintheti új otthonát! Referenciaszám: # 114507 ***** A BRAND NEW apartment FOR SALE in the Epreskert district of DEBRECEN! If you are looking for a QUALITY home that you can move into soon, this 52 sqm property could be the PERFECT choice! The elegantly designed apartment is located on the 2nd floor of the apartment building built in 2004. AMERICAN KITCHEN includes a living room, a bedroom, a bathroom and a separate toilet, so you can find everything you need. The 3 sqm balcony completes the comfort. The elegant kitchen has premium quality furniture, while the coverings and sanitary ware make your home stylish and comfortable. You can take over the kitchen with full mechanization, so you can immediately enjoy the comfort of MODERN life. It is equipped with an Electrolux brand built-in oven and gas hob, hood, 13-place dishwasher, washer-dryer, Gorenje fridge-freezer. The apartment is heated by a condensing gas boiler, complemented by a high-performance Samsung draft-free COOLER-HEATER air conditioner. Plastic windows and doors with blinds, fitted with mosquito nets. Car parking is provided in its closed courtyard, or it is also possible to rent a garage. There is a school, kindergarten, nursery, and shop nearby. The purchase price includes household appliances and, by agreement, furniture as well! Inquire now and you can see your new home tomorrow!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kolbe Judit Nagyerdei Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 559 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kolbe Judit Nagyerdei Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 559 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY