Eladó lakás Debrecen, Epreskert 56 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Debrecen, Epreskert 56 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8260031
Referenciaszám: mnekoroknaiandrea@gmail.com
Feltöltve: ma

Debrecen eladó téglalakás 2 szobás: 46,8 millió Ft

46,8 millió Ft
835 714 Ft/m²
56 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 148 083 Ft
Második évtől
194 164 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen-Epreskert csendes, parkos környezetében ELADÓ egy 56 nm-es, 2 szobás, jó állapotú, erkélyes, 2. emeleti lakás, autóbeállási lehetőséggel a társasház udvarára. Főbb jellemzői: - Téglaépítésű, cseréptetővel fedett, kis lakóközösségű, zártudvaros társasházban - Kiváló elosztás, minden helyiség külön bejáratú és a közlekedőből nyílik - Gázcirkó fűtés radiátoros hőleadókkal - Műanyag ablakok redőnnyel felszerelve, fa beltéri ajtók - Helyiségei: előszoba, kamra, közlekedő, két élhető nagyságú, külön bejáratú egész szoba, az egyikhez 2 nm erkély kapcsolódik, kádas fürdőszoba és külön wc - A kisebb szobában padlószőnyeg, a konyhában laminált parketta, a többi helyiség kerámiával burkolt - Kedvező fenntartás, köztes lakás / körbefűtött / a közös költség: 8500 Ft - Tiszta, rendezett, kis lakóközösségű lépcsőház, barátságos szomszédok - Parkosított, sok-sok zöld növénnyel beültetett „madárcsicsergős” környezetben, zárt udvarban, autóbeállási lehetőséggel - Bútorokkal együtt is megvásárolható - Rendezett 1/1-es tulajdoni viszony - Tehermentes - Kiváló tömegközlekedés A környék rendkívül családbarát, a közelben minden megtalálható, ami a mindennapi életvitelünkhöz szükséges, bevásárló központok / a TESCO szemben / posta, gyógyszertár, iskolák, óvoda, játszótér, kutyafuttató, stb….. ráadásként Debrecen egyik legkedveltebb, kiváló termálvizes strandja is elérhető néhány perc alatt. Az igazán otthonos, jó állapotú, folyamatosan karbantartott társasházi lakás adottságait tekintve alkalmas lehet egyedülállónak, pároknak, de akár egy kisebb család számára is. További információért és a személyes megtekintéssel kapcsolatan szívesen fogadom hívását a hét bármely napján! Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel áll rendelkezésre kiváló, bankfüggetlen szakértő kolléga, aki a jelenlegi legkedvezőbb feltételekkel készít személyre szabott ajánlatot! Ne hagyja ki a lehetőséget az ingatlanvásárláshoz adott kedvezmények- pl. a CSOK plusz, illetékmentesség - igénybevételére!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Erkély:
2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
15 Ft/hó

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Mészárosné Koroknai Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 30 134 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Mészárosné Koroknai Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 30 134 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY