Eladó lakás Debrecen, Belváros, Arany János 68 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Debrecen, Belváros, Arany János 68 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8288315
Referenciaszám: mnekoroknaiandrea@gmail.com
Feltöltve: 5 napja

Debrecen eladó téglalakás 3 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
1 027 941 Ft/m²
68 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 221 176 Ft
Második évtől
290 001 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen belvárosában, az Arany János utcán - a Debreceni Ítélőtáblával szemben - ELADÓ egy AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, 68 nm + 3 nm erkély, 3 szobás lakás zártudvaros társasházban, autóbeállási lehetőséggel az udvarra. Főbb jellemzői: - 2003-ban épült, téglaépítésű társasház 3. emeletén - DNY-i fekvésű, csendes, hátsó udvarra néző erkély - Gázcirkó fűtés lapradiátorokkal - Kiváló elosztás, minden helyiség külön bejáratú és a közlekedőből nyílik - Helyiségei: három külön bejáratú, élhető nagyságú szoba, konyha, étkező, kádas + zuhanykabinos fürdőszoba, külön wc kézmosóval, tágas előszoba, közlekedők, erkély - Burkolatok: laminált parketta és járólap - Műanyag ablakok redőnnyel felszerelve, fa beltéri ajtók - Beépített szekrények a folyosón - Nagyon kedvező fenntartás, köztes lakás, közös költség: 13 750 Ft - Bútorokkal együtt is megvásárolható - Tiszta, rendezett lépcsőház, kis létszámú lakóközösség - Távirányítású elektromos kapu - A zárt udvarban felszíni parkoló vásárolható hozzá, ára: 3,5 M Ft - Rendezett tulajdoni viszony - Tehermentes - Azonnal birtokba vehető - Kiváló lokáció, a nyüzsgő belváros, a buszpályaudvar és a Nagyállomás is elérhető néhány perc alatt. - Kisebb belvárosi vagy Nagyerdő közeli lakás beszámítható A kedvező tájolású és remek elosztású ingatlan -külön nyíló szobáinak köszönhetően- kényelmes életteret nyújt, ezért ideális választás lehet pároknak, vagy akár egy család számára is. Optimális elhelyezkedésének köszönhetően befektetésnek is tökéletes, albérletbe /akár szobánként is / nagyon könnyen kiadható! További információért és a személyes megtekintéssel kapcsolatban szívesen fogadom hívását a hét bármely napján! Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel áll rendelkezésre kiváló, bankfüggetlen szakértő kolléga, aki a jelenlegi legkedvezőbb feltételekkel készít személyre szabott ajánlatot! Ne hagyja ki a lehetőséget az ingatlanvásárláshoz adott kedvezmények- pl. a CSOK plusz, illetékmentesség – igénybevételére!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Mészárosné Koroknai Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 30 134 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Mészárosné Koroknai Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 30 134 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY