Eladó lakás Debrecen, Belváros 75 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Nem található kép
Hirdetéskód: 8277886
Referenciaszám: H492483
Frissítve: 2 napja

Debrecen eladó téglalakás 3 szobás: 56,1 millió Ft

56,1 millió Ft
748 000 Ft/m²
75 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 177 510 Ft
Második évtől
232 747 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Debrecen belvárosában, a Vásáry István utcában egy különleges, nagypolgári téglaépítésű lakás. Az 1950-es években épült, földszintes lakás 75 m² alapterületű, három szobával rendelkezik, és közvetlenül a Piac utcából nyílik. Az ingatlan átlagos állapotú, ami lehetőséget biztosít a személyre szabott felújításra, így az új tulajdonos szabadon alakíthatja ki saját ízlése szerint. A lakás szinte minden napszakban világos, kellemes atmoszférát teremtve. A társasház belső udvara kiváló lehetőséget biztosít a pihenésre és a közösségi életre A jelenlegi tulajdonos a természetesség híve, ezért az ingatlan fa nyílászárókkal van felszerelve, amelyek hozzájárulnak a környezettudatos életmódhoz. A fűtés gázkonvektorral biztosított, amely gazdaságos megoldást jelent a téli hónapokban. A környék ellátottsága kiváló, a közelben található boltok, éttermek és szolgáltatások széles választéka, amelyek mindennapi életét kényelmessé és élvezetessé teszik. A közlekedés szempontjából is ideális helyszínen helyezkedik el, hiszen a város tömegközlekedési hálózata könnyedén elérhető, így az ingatlan lakói gyorsan és kényelmesen juthatnak el Debrecen bármely pontjára Az autós közlekedés is zökkenőmentes, hiszen a főbb utak és autópályák közelsége lehetővé teszi a gyors kijutást a városból. Főbb jellemzők: - Lokáció, Lokáció, Lokáció - Szobák: 3 tágas szoba - Földszint: Kényelmes elrendezés - Világosság: Szinte egész nap napfényes - Belső udvar: A társasház része - Nyílászárók: Fa nyílászárók a természetesség jegyében - Környék: 3 perc sétára éttermek, patika és bank - Használati lehetőség: Családi fészeknek, irodának vagy rendelőnek is kiváló Az ingatlan irodának vagy rendelőnek is kiváló lehetőség lehet, így ideális választás vállalkozások számára is! Ha érdekli a lehetőség, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot , hogy megbeszélhessük a részleteket és a megtekintés időpontját! #debrecen #eladó #ingatlan #nagypolgári #tégla #lakás #belváros #oc #befektetés #iroda #rendelő Ez az ingatlan a "Hűség csomag" megbízási portfólióhoz tartozik.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nemes Edit Otthon Centrum - Debrecen - Hatvan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nemes Edit Otthon Centrum - Debrecen - Hatvan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY