Eladó lakás Debrecen, Belváros 77 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Debrecen, Belváros 77 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8242540
Referenciaszám: 104055
Feltöltve: 1 napja

Debrecen eladó téglalakás 3 szobás: 54,9 millió Ft

54,9 millió Ft
712 987 Ft/m²
77 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 713 Ft
Második évtől
227 769 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen Piac utcán 2.em, 77nm, 3 szobás, hőszigetelt tégla lakás SÜRGŐSEN ELADÓ! Kérem hívjon bizalommal hétköznap 9 és 17 óra között. Az ingatlanok bemutatása naponta 9 és 20 óra között történik. Videó: https://youtu.be/CmYEtjlzhTw Jellemzők: - Debrecen abszolút belvárosában - Frekventált, jó tömegközlekedési adottságokkal rendelkező városrész - Busz és villamosmegállók a közelben - Boltok, bevásárlóközpontok közel és könnyen elérhető, megközelíthetően - Akár a Belvárosba, egyetemre vagy munkahelyre akarunk eljutni, innen minden könnyen elérhető - Rendezett, tiszta épület, jó lakóközösséggel rendelkező társasház - Az épület 2022-ben teljes külső szigetelést kapott (15cm) - A szigetelést követően jelentősen csökkent a lakás fűtési költsége - Az ingatlan jó elrendezésű, napfényes, tágas - A lakás tájolása Keleti és Nyugati - A fürdőszoba 2010 körül volt felújítva - A lakás 2 db klímaegységgel lett felszerelve - A lakáshoz alagsori tároló is tartozik - Az udvaron autóbeállási lehetősége is van a leendő tulajdonosnak - Ajánlom befektetők figyelmébe, kiadhatósága és a jó lokáció miatt - Családosoknak a szeparált szobák és a tágas terek miatt tudom ajánlani Kérem nézze meg! Érdemes! Irányár: 54,9 MFt 54 900 000 Ft Vevőink számára DÍJTALAN CSOK, Babaváró és Lakáshitel illetve személyi kölcsön ügyintézése. Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással is megvásárolható. Ehhez irodánkban ingyenes, teljes körű tájékoztatást vehet igénybe. Valamennyi nagy finanszírozó bank lehetőségeit kínáljuk. Szakképzett kollégáink a legjobb megoldáshoz és döntéshez segítik Önt.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújítandó
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dobrosi Jenő Fészek Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 998 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dobrosi Jenő Fészek Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 998 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY