Eladó lakás Debrecen, Belváros 67 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Debrecen, Belváros 67 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8192454
Referenciaszám: 112870
Frissítve: 22 napja

Debrecen eladó téglalakás 3 szobás: 102,6 millió Ft

102,6 millió Ft
1 531 343 Ft/m²
67 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 324 644 Ft
Második évtől
425 666 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk egy lenyűgöző, ÚJSZERŰ lakást Debrecen szívében! Ez az ingatlan egy 4. emeleti, 67 nm-es, tágas és kiváló elosztású lakás, mely 2 szoba + nappalival rendelkezik. Az ingatlan egyik legnagyobb értéke a 18 nm-es TERASZ, amely kiváló lehetőséget nyújt a pihenésre és kikapcsolódásra a város közepén. A lakás egy MODERN, mindössze 7 éves, liftes társasházban található, amely KORSZERŰ építőanyagokból épült. A hőszigetelés és a hangszigetelés szinte páratlan, így garantált a csend és a kellemes hőmérséklet az év minden szakában. A fűtésrendszer különösen GAZDASÁGOS, köszönhetően a ház saját hőközpontjának. A lakáson belüli almérők lehetővé teszik a pontos fűtés- és meleg víz-fogyasztás mérését, így Ön mindig ellenőrzés alatt tarthatja a költségeket. A lakásban 3 db KLÍMA készülék biztosítja a megfelelő hőmérsékletet nyáron is. Az ingatlant TELJES BERENDEZÉSSEL kínáljuk eladásra. Az ingatlanhoz tartozik egy földszinti TEREMGARÁZS, amelynek ára 6,5 M forint. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, legyen az Öné ez a LAKÁS Debrecen belvárosában! Forduljon hozzánk bizalommal további információkért és megtekintésért! Referenciaszám: # 112870 ***** We offer for sale a stunning, NEW apartment in the heart of Debrecen! This property is a 4th floor, 67 sqm, spacious and excellently distributed apartment, which has 2 rooms + a living room. One of the greatest assets of the property is the 18 sqm TERRACE, which provides an excellent opportunity for rest and relaxation in the middle of the city. The apartment is located in a MODERN, only 7-year-old apartment building with an elevator, which was built with CONTEMPORARY building materials. Thermal insulation and sound insulation are almost unparalleled, so silence and a pleasant temperature are guaranteed at all times of the year. The heating system is particularly ECONOMICAL, thanks to the houses own heating center. The submeters inside the apartment allow you to measure the exact heating and hot water consumption, so you can always keep costs under control. 3 air conditioners in the apartment ensure the right temperature even in summer. The property is offered for sale FULLY FURNISHED. The property includes a GARAGE on the ground floor, the price of which is HUF 6.5 million. Dont miss this great opportunity, let this APARTMENT in downtown Debrecen be yours! Feel free to contact us for more information and viewing!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kolbe Judit Nagyerdei Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 559 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kolbe Judit Nagyerdei Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 559 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY