Eladó lakás Debrecen, Belváros 88 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Debrecen, Belváros 88 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8176343
Referenciaszám: 112450
Frissítve: 22 napja

Debrecen eladó téglalakás: 114,54 millió Ft

114,54 millió Ft
1 301 625 Ft/m²
88 m²
Alapterület
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 362 434 Ft
Második évtől
475 215 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen belvárosának CSENDES utcájában kivételes lehetőség kínálkozik egy belső kétszintes lakás megvásárlására. Az ingatlan EGYEDI és MODERN tervezéssel, valamint egy családi ház minden kényelmével bír, külön bejárata révén. Az alsó szinten egy STÍLUSOS amerikai konyhás nappali várja új lakóit, ahol a tágas tér és a természetes fény dominál. A három külön hálószoba biztosítja a PRIVÁT SZFÉRA lehetőségét minden családtagnak. A két modern fürdőszoba és az ERKÉLY kialakítás tovább növeli a lakás értékét. Az épület a legkorszerűbb OKOSTÉGLÁBÓL épül, és geotermikus hűtő-fűtő rendszerrel lesz felszerelve. A PADLÓFŰTÉS és mennyezeti hűtés-fűtés kombinációja garantálja az ideális hőmérsékletet egész évben, amit minden szobában termosztáttal szabályozhat. A burkolatok kiválasztása teljesen az Ön ízlésére van bízva, 10 000 Ft/nm áron. Az ingatlanhoz teremgarázsban parkolóhely vásárolható 7,5 M Ft-ért, ami biztosítja autója védelmét és kényelmét. Az építkezés már elkezdődött, és a tervezett átadás időpontja 2025. május. Azoknak, akik időben döntenek, lehetőségük van a lakás belső kialakításán még változtatni, így teljesen saját igényeikre szabhatják azt. Ne hagyja ki ezt a KIVÉTELES lehetőséget, hogy egy PRÉMIUM MINŐSÉGŰ, modern otthon tulajdonosa legyen. Forduljon hozzánk bizalommal a további részletekért és megtekintésért! Referenciaszám: # 112450 ***** In a QUIET street in downtown Debrecen, there is an exceptional opportunity to buy an interior two-story apartment. The property has a UNIQUE and MODERN design, as well as all the comforts of a family house, thanks to its separate entrance. On the lower floor, a STYLISH living room with an American kitchen awaits its new residents, where the spacious space and natural light dominate. The three separate bedrooms provide PRIVATE AREA for all family members. The two modern bathrooms and the BALCONY design further increase the value of the apartment. The building will be built from state-of-the-art SMART BRICKS and will be equipped with a geothermal cooling-heating system. The combination of FLOOR HEATING and ceiling cooling-heating guarantees the ideal temperature throughout the year, which you can control with a thermostat in each room. The choice of coverings is entirely up to your taste, at a price of HUF 10,000/sqm. A parking space in the garage can be purchased for HUF 7.5 million, which ensures the protection and comfort of your car. Construction has already begun, and the planned handover date is May 2025. Those who decide in time have the opportunity to change the interior design of the apartment, so they can tailor it to their own needs. Dont miss out on this EXCEPTIONAL opportunity to own a PREMIUM QUALITY modern home. Feel free to contact us for more details and viewing!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kolbe Judit Nagyerdei Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 559 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kolbe Judit Nagyerdei Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 559 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY