Eladó lakás Debrecen, Belváros 88 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Debrecen, Belváros 88 nm
Hirdetéskód: 8161724
Referenciaszám: 112093
Frissítve: 22 napja

Debrecen eladó téglalakás 4 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
1 021 591 Ft/m²
88 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 459 Ft
Második évtől
372 977 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen Belvárosában, az Ispotály Lakóparkban újszerű lakás, gépesített konyhabútorral eladó. A lakás a társasház 3.emeletén található, 88,33 nm-es,10,04 nm-es erkéllyel került kialakításra. A liftes társasház elegáns kialakítása, modern és korszerű építőanyagai egy igazán páratlan otthoni élményhez vezetnek. Nappali, étkezőkonyha, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, külön WC, 2 erkély, mind a családi élet kényelmét szolgálják. Az épület fűtése távhővel van megoldva, egyedi mérőkkel, ami garantálja a személyre szabott és gazdaságos energiafogyasztást. Amennyiben kényelmes és BIZTONSÁGOS parkolási lehetőséget keres hozzá, teremgarázsban parkolóhely is vásárolható 7,9 M forintért. Közelében egészségügyi intézmény, gyógyszertár, óvoda és kereskedelmi egységek találhatóak. Villamos-, busz-, és trolibusz megálló is pár perc sétával elérhető. Ne maradjon le erről a páratlan lehetőségről! Referenciaszám: # 112093 ***** A new apartment with mechanized kitchen furniture is for sale in the center of Debrecen, in Ispotály Residential Park. The apartment is located on the 3rd floor of the apartment building, 88.33 square meters, with a 10.04 square meter balcony. The elegant design and modern and up-to-date building materials of the apartment building with an elevator lead to a truly unique home experience. Living room, dining kitchen, 3 bedrooms, 2 bathrooms, separate toilet, 2 balconies, all serve the comfort of family life. The building is heated with district heating, with individual meters, which guarantees personalized and economical energy consumption. If you are looking for a convenient and SAFE parking option, you can also purchase a parking space in the indoor garage for HUF 7.9 million. Nearby there is a medical institution, a pharmacy, a kindergarten and commercial establishments. A tram, bus and trolleybus stop is also a few minutes walk away. Dont miss this unique opportunity!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kolbe Judit Nagyerdei Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 559 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kolbe Judit Nagyerdei Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 559 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY