Eladó lakás Bük 55 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Bük 55 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8171053
Referenciaszám: 4156_922
Frissítve: 15 napja

Bük eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 24,5 millió Ft

24,5 millió Ft
445 455 Ft/m²
55 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 77 522 Ft
Második évtől
101 645 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bükön csendes, nyugodt környezetben 55 m2 alapterületű kiváló állapotú lakás eladó. A lakás egy 3 lakásos, egyszintes társasházban található. A lakás kényelmes és praktikus elrendezésű. Található benne egy amerikai-konyhás nappali, egy hálószoba, egy jelenleg gardróbként funkcionáló félszoba, egy fürdőszoba, egy külön wc és egy kamra, valamint tartozik hozzá, egy lekeríthető saját udvarrész és 10 m2-es külső tároló. A lakás fölötti padlásrész szintén hozzá tartozik. Az ingatlan 2020-ban teljeskörű felújításon esett át, ami magába foglalta a teljes víz, szennyvíz és villamos hálózatot. A lakás ekkor új burkolatokat kapott, új nyílászárók kerültek beépítésre, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval lettek felszerelve. Szintén 2020-ban a fűtésrendszer is megújult, új Stiebel Eltron hőtárolós kályhák kerültek beszerelésre. A melegvízről éjszakai árammal működő villanybojler gondoskodik. A lakás fenntartási költsége rendkívül alacsony, köszönhetően az épület masszív 50 cm-es falvastagságának és a plusz 10 cm-es külső hőszigetelésnek, valamint az gazdaságos, hőszigetelt ablakoknak. • A befektetésben gondolkodóknak: A térségben óriási igény van az ingatlan bérlésre. A Büki Gyógy- és élményfürdő páratlan gyógyvizének köszönhetően egész évben vonzza a vendégeket a városba, így a turisztikai bérlésre nagy a kereslet. A hosszútávú bérbeadásra is nagy az igény a településen, a Nestlé gyár bővítésének köszönhető, mely előre láthatólag 10 évig tart. A passzív jövedelem szerzésre ideális választás. • Saját részre nyaralónak: Az ingatlan saját részre nyaralónak is optimális. Egész évben használható. A kert ideális méterű. Gondozása nem túl időigényes, viszont pihenésre, kikapcsolódásra elegendő. • Saját részre lakásként: Az ingatlan állandó lakhatásra kiválóan alkalmas. Idősebbeknek a mérete és gazdaságos fenntartható. A fiataloknak első lakásnak, ami a függetlenséget és az önállóságot biztosítja. Az ingatlan ár-érték aránya rendkívül kedvező, figyelembe véve a térség ingatlanpiaci kínálatát.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoskertkapcsolatosjó közlekedésűcsendeshőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
József Bódi Omni Jure Szociális Szövetkezet Az iroda összes hirdetése
+36 30 908 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
József Bódi Omni Jure Szociális Szövetkezet Az iroda összes hirdetése
+36 30 908 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY