Eladó lakás Bugyi 220 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Bugyi 220 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8281253
Referenciaszám: 341_1921
Frissítve: 5 napja

Bugyi eladó téglalakás 8 szobás: 149 millió Ft

149 millió Ft
677 273 Ft/m²
220 m²
Alapterület
8 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 471 462 Ft
Második évtől
618 170 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pest vármegye, Bugyi településen,a község központjának közelségében eladó,egy két generáció részére is alkalmas ,összesen 220 nm-es-,teraszos,két külön bejárattal rendelkező ingatlan. Az 1078 nm-es telken elhelyezkedő ingatlan alsó szintje 2019 óta csak irodaként funkcionált,105 nm-en 5 szoba, nappali ,konyha ,fürdőszoba és tároló helység található,plusz egy 21 nm-es terasz. A fűtésről gázcirkó gondoskodik, radiátorokon és padlófűtésen keresztül,valamint hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll. Műanyag nyílászárók, redőnnyel vannak felszerelve. Az ingatlan biztonságáról külső-belső kamerarendszer , valamint riasztórendszer gondoskodik. A külön bejárattal rendelkező felső szint 2023 óta funkciónál lakóhelységként,114,5 nm-en 3 szoba,tágas, világos nappali,konyha valamint fürdőszoba található.20 cm-es szigeteléssel,valamint a külső falakon grafit szigetelés. Rendezett,füvesített kert,200 nm térkövezett rész, a locsolás fúrt kútról lehetséges. A 65 nm fedett kocsi beálló,4 autó tárolására alkalmas, elektromos kapu segíti a könnyebb ki és beállást. Az ingatlan tökéletes lakóotthonként,vagy befektetésként is kiváló lehetőség,saját vállalkozásra,vagy bérbeadásra egyaránt. Amennyiben felkeltettem érdeklődését ,és lát lehetőséget ebben a remek ingatlanban,további információért kérem keressen a megadott elérhetőségen.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortossaját parkológarázskertkapcsolatosjó közlekedésűteraszriasztóklímaparkettásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Andrea Nagy Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 772 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Andrea Nagy Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 772 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY