Eladó lakás Budapest XXII. kerület, Baross Gábor telep 126 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XXII. kerület, Baross Gábor telep 126 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8219520
Referenciaszám: 99_dir
Frissítve: 14 napja

Budapest XXII. kerület eladó téglalakás 5 szobás: 120 millió Ft

120 millió Ft
952 381 Ft/m²
126 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 379 701 Ft
Második évtől
497 855 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BUDAPEST 22. KERÜLETÉBEN A BUDATÉTÉNYI DOMBOKON 137 M2-ES BELSŐ KÉTSZINTES, PANORÁMÁS LAKÁS 4 HÁLÓ, 2 FÜRDŐ, 3 TERASZ, KÜLÖN TÁROLÓ HELYISÉG 3 LAKÁSOS HÁZBAN SAJÁT KERTRÉSSZEL! FŰTÖTT GARÁZZSAL, KIVÁLÓ, CSENDES KÖRNYÉKEN! Eladó Budapest 22. kerületében, az ún. számozott utcák egyikében egy 3 lakásos ház 137 m2 lakóterülettel rendelkező, belső kétszintes, duplakomfortos, saját kertrésszel (100 m2) rendelkező lakása. A lakást nem lakják, és mint a képeken látható, éppen kiürítik. Tehermentes, így akár azonnal birtokba vehető, akár nagyobb családok számára is megoldást kínál. Az épület 2000-ben lett átadva, az emeletek picit később, 2006-2007-ben épültek lakásokká. Rendkívül masszív, 38-as tégla falazattal és homlokzati szigeteléssel épült. Kiváló, Délkeleti fekvésének köszönhetően mindig szép világos. Külön mérőórák vannak, közös költség nincs. Lakásonként függetlenített fűtés (padlófűtés+radiátoros fűtés) és melegvíz ellátó rendszer, kiépített riasztórendszer üzemel. Helyiségek alsó szinten: nappali, konyha, 1 hálószoba, fürdőszoba (kádas), előtér. Nappaliból és a szobából is erkélyek nyílnak. Helyiségek felső szinten: 3 különnyíló hálószoba, fürdőszoba (zuhanyzós), közlekedő. Felső szinten 1 nagyobb erkély és egy franciaerkély is található, innen pazar panorámában lehet részünk. A lakáshoz 1 állásos fűtött garázs, 1 újabb autó elhelyezésére elegendő gépkocsi beálló, külön 20 m2 területű tároló helyiség, ezen kívül 100 m2 saját kertrész tartozik. A környék nyugodt, csendes és problémamentes. Ellátottság és közlekedés tekintetében szuper helyen van, hiszen buszmegállók, különféle boltok, üzletek, óvoda, iskola néhány perc sétával elérhetőek. Amennyiben ingatlant keres a környéken, kérem tekintse meg ezt a stílusos lakást, amíg még megvan! Megtekintése rugalmas, kulcsok nálam, keressen bizalommal! Ár: 120 millió Ft.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoskertjó közlekedésűvilágosamerikai konyhaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hudák Gergely Direkt Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 507 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hudák Gergely Direkt Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 507 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY