Eladó lakás Budapest XX. kerület 172 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XX. kerület 172 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7301478
Referenciaszám: H446799
Frissítve: 20 napja

Budapest XX. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 84,5 millió Ft

84,5 millió Ft
491 279 Ft/m²
172 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 267 373 Ft
Második évtől
350 573 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált Pesterzsébet frekventált részén egy 172 nm-es, tehermentes, szinte azonnal birtokba vehető, rugalmasan megtekinthető ingatlan, mely egy 526 nm-es telken található, saját parkolóval. Elhelyezkedéséből adódóan remek lehetőséget kínál mindazok számára akik nagyobb lakást szeretnének, önálló udvarral vagy tökéletes választás lehet befektetőknek jó elrendezése és a lokáció miatt. Kis átalakítással akár munkaerő szálláshelyek kialakítására, illetve AIRBNB felhasználásra, kiadásra is alkalmas lehet. Az első emeleti, napfényes ingatlanrész a saját használatú belső udvaron keresztül közelíthető meg, ahol 6-7 gépjármű parkolása is megoldható. Korábban cégközpontként funkcionált, ahol is egy 50 m2-es irodába érkeztünk, illetve az előtéren továbbhaladva találunk egy további 17 nm-es helyiséget (irodát), egy 28 nm-es tárgyalót, valamint egy 19 nm-es helyiséget (raktárat), fürdőszobát, és egy külön WC-t is. Ha egy nagyobb lakásban gondolkodik, könnyedén átalakítható, és máris egy amerikai konyhás nappali plusz 4 szoba, 1 kamra és 2 fürdőszoba áll rendelkezésre. A fűtése kondenzációs gázcirkó, mely egyben a melegvíz-szolgáltatást is nyújtja napkollektoros rendszer rásegítésével. Kiváló tömegközlekedési megközelítéssel rendelkezik, közvetlen a bejáratnál található a busz és villamos megálló. (51,52, és a 2B villamos, 35, 151, és 948-as autóbusz) Igény esetén hitelügyintézés és jogi kérdések esetén magas szakmai felkészültségű munkatársaink tudnak segítségükre lenni. Amennyiben bármilyen kérdése van vagy szeretné megtekinteni az ingatlant kérem, keressen a hirdetésben megadott telefonszámon. Amennyiben bármilyen kérdése van vagy szeretné megtekinteni az ingatlant kérem, keressen a hirdetésben megadott telefonszámon.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Solt Péter Otthon Centrum - XXII. kerület - Mária Terézia utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Solt Péter Otthon Centrum - XXII. kerület - Mária Terézia utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY