Eladó lakás Budapest XVIII. kerület 75 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XVIII. kerület 75 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8290925
Referenciaszám: LK085569-4770525
Frissítve: ma

Budapest XVIII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 61,9 millió Ft

61,9 millió Ft
825 333 Ft/m²
75 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 195 862 Ft
Második évtől
256 810 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ajánlom figyelmébe ezt a lakást, ha Ön egy napfényes, optimális felosztású lakást keres, ami elég helyet biztosít a kényelmes élethez, és értékálló befektetést szeretne a jövőre nézve. A hozzá tartozó szuterén garázzsal együtt az ingatlan tökéletes választás bárkinek, aki fontosnak tartja az autója biztonságát és a tágas életteret egyaránt. Fedezze fel ezt a ritka lehetőséget, mely egyesíti a modern kényelmet és a praktikus tereket, hogy otthonában minden kívánsága valóra váljon.Az ingatlan különlegessége továbbá az, hogy egy nagyméretű, 80 négyzetméteres szuterén garázs is tartozik hozzá, amely tökéletesen megoldást nyújt akár több autó, vagy hobbieszközök tárolására is és saját füvesített kert. Az épület szerkezete tégla, ígérve a hosszú távú stabilitást és minőséget, míg a 12 évvel ezelőtt cserélt műanyag nyílászárók a hőszigetelés és energiatakarékosság szempontjából jelentenek előnyt. A napfényekkel átszőtt szobák minden napszakban kellemes, természetes világítást biztosítanak, így az otthon mindig meleg és barátságos marad. A lakáshoz 200 négyzetméteres saját kert is tartozik fedett kocsibeállóval.Eladó egy 75 négyzetméteres, napfényes társasházi lakás, amelyet egy 80 négyzetméteres szuterén garázzsal egészítünk ki, a város egyik legkedveltebb részén. Az ingatlan vételára 61 900 000 HUF, ami négyzetméterenként valamivel több, mint 825 000 HUF. A belső terek kialakítása optimalizálása érdekében a lakásban modern, gáz cirkó fűtési rendszer működik, melyet vas radiátorokkal egészítünk ki a meleg és komfortos otthon érzéséért.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mátyás Julianna Duna House - Üllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 012 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mátyás Julianna Duna House - Üllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 012 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY