Eladó lakás Budapest XVIII. kerület 47 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XVIII. kerület 47 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8280868
Referenciaszám: M289783-4764863
Frissítve: 7 napja

Budapest XVIII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 52,9 millió Ft

52,9 millió Ft
1 125 532 Ft/m²
47 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 167 385 Ft
Második évtől
219 471 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk a 18. kerületben, Pestszentlőrinc-Szent Imre kertváros kedvelt részén, a modern Magnólia lakóparkban egy alacsony fenntartási költségű, 47 nm-es, kiváló állapotú, első emeleti, erkélyes lakást! A 6 nm-es erkély nyugodt pihenést kínál, miközben a lakás délkeleti tájolása egész nap világossá teszi az ingatlant. A társasház 2009-ben épült, biztonságos és rendezett, belépés kóddal és chippel lehetséges, valamint kamerarendszer gondoskodik a lakók védelméről. A belső kert szépen karbantartott, a közös területek mindig tiszták és rendezettek. A lakás elosztása: Belépve egy tágas előszobába érkezünk, ahonnan jobbra a fürdőszoba és a külön WC található kézmosóval. Balra helyezkedik el a beépített, gépesített konyha, amely tökéletesen kihasználja a rendelkezésre álló helyet. A nappali közvetlen kijáratot biztosít az erkélyre, míg a jobb oldalon egy különálló hálószoba nyílik, ami biztosítja a privát szférát. Különleges jellemzők: - A lakás alacsony fenntartási költsége miatt ideális választás lehet első lakásvásárlóknak vagy pároknak. - A közös költség mindössze 11.000 Ft, amely tartalmazza a lépcsőház takarítását, világítását, biztosítását, közös képviseleti díjat, a kert karbantartását és a felújítási alapot. - A fűtést egyedi hőmennyiségmérős gáz cirkó biztosítja, így a fűtési költségek is kézben tarthatóak. - A konyhabútor és a beépített gépek az ár részét képezik, ahogy az extravagáns, gránit mosdótállal és vízesés csappal felszerelt fürdőszoba, valamint a dupla fiókos automata szekrény is. - A lakás része egy vadonatúj, Samsung hűtő-fűtő klímaberendezés, amely mindössze egy hete lett beüzemelve. - Igény esetén a teljes bútorzat is a vételár részét képezheti, beleértve a hálószobai gardróbszekrényt. Kiváló infrastruktúra: A közelben megtalálhatók bölcsődék, óvodák, iskolák és gimnáziumok, valamint bevásárlási lehetőségek és gyógyszertárak. A tömegközlekedés is kiváló, a 182, 282E, 166 és 266-os buszjáratokkal könnyen elérhető a város bármely pontja, a KÖKI Terminál pedig 20 perc alatt megközelíthető. Ez a lakás ideális otthon lehet mindazoknak, akik egy csendes, biztonságos környezetben keresnek korszerű, kényelmes ingatlant, alacsony fenntartási költségekkel.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2009
Energetikai besorolás:
D
összkomfortosliftklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Tímea OTPip - Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 243 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Tímea OTPip - Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 243 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY