Eladó lakás Budapest XVIII. kerület 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XVIII. kerület 60 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8229596
Referenciaszám: 322349
Feltöltve: 14 napja

Budapest XVIII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
1 165 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 221 176 Ft
Második évtől
290 001 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XVIII. kerület Szent Imre-Kertváros részén Kappel Emília utcában kínálok eladásra egy 60 nm-es 2. emeleti 2+1 félszobás, erkélyes öröklakást. A lakás gyönyörű állapotban tündököl, a kedves tulajdonosok, gondosan odafigyeltek minden részletre. A társasház 2004-ben épült, lifttel, kódos beléptető rendszerrel felszerelt, minőségi anyagok és precíz emberi erőforrással készült. Elhelyezkedését tekintve kiváló, igazi családi otthon, gyönyörű, tiszta, karbantartott állapotban van. A belső udvar a nyugalomat és a harmóniát adja vissza, lakóközössége kiváló és kulturált. Nyílászárói műanyagból készültek, alumínium redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. Szobái laminált parkettával további helységei járólappal burkoltak. Fűtése házközponti egyedi méréssel. Kiváló elrendezése és elhelyezkedése révén, nem csak nagyobb családok, de fiatal párok vagy akár nyugdíjasok és befektetők számára is tökéletes választás. Közös költsége nagyon kedvező: 18.000 forint, ami tartalmazza a lépcsőház és az udvar fenn tartását, takarítását, a lépcsőház világítását, a társasház biztosítását, a szemét szállítást, kertgondozást és a közös képviseleti díjat, sőt felújítási alapot is. Elosztása: előszoba, fürdőszoba, wc, 2 db külön nyíló hálószoba, amerikai-konyhás nappali, erkély. A gépesített szag elszívóval ellátott minőségi bútorlapból készült konyhabútor, nappalibútor, konyhasziget, előszobabútor az ár részét képezik, további bútorok megegyezés alapján. A lakás vételárába tartozik egy önálló, zárható 5 nm-es tároló. Teremgarázsban parkoló opcionálisan megvásárolható ennek ára 5.500.000.- Millió Forint. Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység pár percre, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi ellátás, bevásárlási lehetőségek, játszótér, kutyafuttató. Központi helyen, mégis csendes nyugodt környéken található. Tömegközlekedése kiváló. Keressen bizalommal, legyen öné ez az álom otthon. IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázserkélylift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Zsolt Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 355 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Zsolt Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 355 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY