Eladó lakás Budapest XVIII. kerület 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XVIII. kerület 60 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8193723
Referenciaszám: 320640
Frissítve: 17 napja

Budapest XVIII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 54,5 millió Ft

54,5 millió Ft
908 333 Ft/m²
60 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 172 448 Ft
Második évtől
226 109 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kivételes Ajánlat! A megfelelő otthon, a nyugalom záloga a Fodor Ingatlanközvetítő kft kínálatában!!! XVIII. kerület közkedvelt részén az Alacska úti lakótelepen eladásra kínálok egy egész nap fényáradatban úszó, 3. emeleti 60 nm-es 2 szobás gyönyörű állapotban levő társasházi téglából épült lakást. A társasház 2001–ben épült, a lépcsőház rendezett tiszta, lakóközössége kiváló. A lakás szép állapotban tündököl, a kedves tulajdonos gondosan oda figyelt minden részletre. 2018-ban az ingatlan teljes felújításon esett át, bele értve a teljes villamos hálózatát is. A konyhában egyedi konyhabútor, mikrohullámsütő, beépített sütővel, szagelszívóval felszerelt. A nappaliban és az előszobában és a szobákban minőségi szekrények lettek beépítve. A lakás, nyílászárói, műanyagból készültek 2 rétegű 5 légkamrás thermo üveggel és részben redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek. Bejárati ajtó biztonsági ajtóra cserélve lett. Szobái laminált parkettával, további helységei járólappal burkoltak. Fűtése és meleg víz ellátásáról, turbós gázkazánról történik egyedi mérőórával, radiátoros hő leadók segítségével. Elosztását tekintve kiváló: előszoba (3,6 nm), szoba (17,6 nm), konyha (7,5 nm), nappali (20 nm), folyosó (4,1 nm) Wc (1 nm), fürdő (3,3 nm), tároló (1,1 nm). Közös költsége nagyon kedvező: 17000 forint/hó ami tartalmazza a lépcsőház és az udvar fenn tartását, takarítását, a lépcsőház világítását, a társasház biztosítását, a szemét szállítást és a közös képviseleti díjat is. A gáz álltalány: 10000 Ft/hó, villany: 4000 Ft, víz: 2000 FT. A lakáshoz egy 4 nm-es zárt saját privát tároló tartozik. Gépjárművel parkolni ingyenesen a társasház előtt lehet. A társasházba, elektromos ajtón keresztül léphetünk be, kizárólag csak az ott lakók használhatják. Az épület előtt térfigyelő kamera gondoskodik a környékbiztonságról. Kiváló elrendezése és elhelyezkedése révén egyedülállók, fiatal párok, családok vagy akár nyugdíjasok és befektetők számára is tökéletes választás. A társasházban elhelyezkedő azok lakások egyike, amibe csak költözni kell, a környék híres a közbiztonságról, jó lakóközösségről. A hirdetésben szereplő alaprajz és leírás kizárólag tájékoztató jellegű. Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele, legyen öné ez az álomotthon!!! Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben. Iskola, óvoda, bölcsőde, bevásárlási lehetőségek. IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2001
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortospanoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Norbert Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 943 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Norbert Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 943 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY