Eladó lakás Budapest XVIII. kerület 71 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XVIII. kerület 71 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8187543
Referenciaszám: M284006
Frissítve: 7 napja

Budapest XVIII. kerület eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 67,5 millió Ft

67,5 millió Ft
950 705 Ft/m²
71 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 213 582 Ft
Második évtől
280 044 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Amennyiben egy valóban csendes és nyugodt lakást keres, egy olyat, ahol a sok-sok személyes holmi kényelmesen elfér, ami nem kelt zsúfolt hatást, akkor megvételre kínálok Budapest XVIII. Kerületében, egy 2+1 szobás, 71 négyzetméteres, Loggiás, JÓ ÁLLAPOTÚ, 1. emeleti lakást tárolókkal és garázzsal, és sok tárolóval. A lakás kimondottan jó állapotban van, 7 évvel ezelőtt teljes felújításon esett át. Új vezetékek és csövek, új burkolatok, új nyílászárók és redőny is beépítésre került. Ezáltal a beköltözéshez egy tisztasági festés után, csupán a személyes dolgaira lesz szükség. Az új, műanyag biztonsági ajtón belépve az előszoba fogad minket. Elegendő hely van többek között egy cipősszekrény és egy fogas elhelyezéséhez is. Innen nyílik a 2 kisszoba, a sarokkádas fürdőszoba, és a WC is. A szobák ablakai a belső udvarra néznek. Redőnnyel szerelt, jó állaputó fatokos ablakok. A fürdőszobában is található ablak, mely könnyíti és egyszerűsíti a szellőztetést, a friss levegő áramlását. Ez a helyiség szintén a belső udvarra néz. A közlekedőből jobbra fordulva a tágas, és berendezett konyha található. Innen nyílik egy kamra, mely szintén ablakkal ellátott. A méretének és a polcoknak köszönhetően sok hely áll rendelkezésre, így az alapanyagokat, egyéb konyhai eszközöket gond nélkül rejti el. A nappali tágas, jól rendezhető. Innen nyílik egy 6.5 négyzetméteres loggia, mely a csendes, és átmenő forgalomtól mentes kisutcára néz. Ideális helyszíne a reggeli kávénak, vagy egy fárasztó napot lezáró pohár bornak. A társasház szintén jó állapotban van, az anyagi helyzete rendezett. Mind össze 5 lakás található a házban, ami a földszinttel együtt 3 emeleten oszlik el. A lakóközösség nagyon jó, egymást segítik és támogatják. A közös költség mindössze 17.225 Ft, mely az általános díjakon felül tartalmazza a felújítási alapot, és a kertész költségét is. A lakáshoz tartozik egy önálló, zárható tároló, egy közös, de zárható tároló, és egy nyitott tároló is, mely szintén közös. Az udvaron több autó is tud parkolni, de az ingatlanhoz tartozik egy önálló garázs is, mely opcionálisan megvásárolandó, az ára 6.500.000 Ft. Ez 13 négyzetméter, mely egy autó parkolására tökéletesen elegendő, de mellette akár bicikli, téli gumik, egyéb tárolandó dolgok is elférnek. Mind ezeken felül, a lépcsőházban is kialakításra került 1-1 beépített szekrény minden lakáshoz, melyek önállóak, és szintén zárhatóak. Amennyiben a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágosbútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ilyés József Budapest VIII. kerület Nap utca 32 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 224 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ilyés József Budapest VIII. kerület Nap utca 32 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 224 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY