Eladó lakás Budapest XVII. kerület, Rákoskert 70 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XVII. kerület, Rákoskert 70 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8099371
Referenciaszám: 17085
Frissítve: 22 napja

Budapest XVII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 68,9 millió Ft

68,9 millió Ft
984 286 Ft/m²
70 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 218 012 Ft
Második évtől
285 852 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XVII. KERÜLETBEN, RÁKOSKERTEN ELADÓ EGY ÚJSZERŰ ÁLLAPOTÚ, FELÚJÍTOTT AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI + 2 SZOBÁS, ERKÉLYES TÉGLALAKÁS, A HOZZÁTARTOZÓ GÉPKOCSI BEÁLLÓVAL ÉS 315 m²-ES TELEKKEL. JELLEMZŐI: A lakás külön bejáraton közelíthető meg, saját közműórákkal ellátott. Az elmúlt években felújításra került, a villanyvezetékek, a vízvezetékek is cseréje is megtörtént. A burkolatok mindenhol újszerűek, a fürdőszoba és a tároló járólappal burkolt a többi helyiség laminált parkettás. A nyílászárók is cserélve lettek, műanyagok és thermo üvegesek. A fűtést és meleg vizet kombicirkó biztosítja, valamint a nappaliban inverteres klíma került felszerelésre. Jó elosztásának köszönhetően a szobák külön nyílók. A beépített konyhabútor az ár részét képezi. A lakáshoz saját kert tartozik, ahol rendelkezésünkre áll egy tároló, valamint a telken kialakításra került több autó számára gépkocsibeálló. A kapu automatán vezérelt. A kert gondozott, kerti csappal felszerelt. ELRENDEZÉS: 2 szoba, erkélykapcsolatos amerikai konyhás nappali, zuhanyzós fürdőszoba, tároló, közlekedő, előtér. KÖRNYÉK: 2 lakásos, jó lakóközösséggel rendelkező házban, első emeleten helyezkedik el. Rákoskert csendes, forgalomtól mentes mellékutcájában, jó közlekedésnél található. Közelben található iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő bevásárlási lehetőség. Az M0-ás autópálya pár perc alatt közelíthető meg, közelben 97 E gyors buszjárat az Örs vezér térre, valamint a Rákoskert vasútállomás könnyen elérhető. IRÁNYÁR: 68.9 M FT FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan tehermentes, hitelre is megvásárolható. Bankfüggetlen tanácsadóink, az ország összes pénzintézete közül gyorsan és gördülékenyen találja meg az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, egyedi kedvezményekkel. A hitel közvetítés díjmentes. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1990
Erkély:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Tec 17 Ingatlan Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 70 504 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Tec 17 Ingatlan Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 70 504 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY