Eladó lakás Budapest XVI. kerület 52 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XVI. kerület 52 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8119852
Referenciaszám: 25_gl
Frissítve: 20 napja

Budapest XVI. kerület eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 42,9 millió Ft

42,9 millió Ft
825 000 Ft/m²
52 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 135 743 Ft
Második évtől
177 983 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, 1+1 SZOBÁS FÖLDSZINTI LAKÁS Újmátyásföldön, a Centenáriumi lakótelepen, kellemes, parkos környezetben kínálunk eladásra egy kétemeletes, hatlakásos társasház földszintjén elhelyezkedő 52 m2-es lakást. Az ingatlan nappali, hálószoba, konyha, fürdőszoba, WC, előszoba, közlekedő elosztású, minden helyisége külön nyílik. A tágas nappali jól berendezhető, az ott található NAGYTÜKRÖS RUHÁSSZEKRÉNY a VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPEZI. Az ablakos konyhában a konyhabútoron kívül egy nagyobb étkezőasztal is elfér, a közlekedőkben a BEÉPÍTETT SZEKRÉNYEK biztosítanak jelentős mennyiségű tárolóhelyet az ott lakóknak. A NYÍLÁSZÁRÓK MŰANYAGOK, REDŐNNYEL és SZÚNYOGHÁLÓVAL FELSZERELTEK, a bejárati ajtó BIZTONSÁGI ZÁRAS. A fűtésről gázkonvektor gondoskodik, a melegvizet gázbojler szolgáltatja. A lakás műszaki állapota megfelelő, azonban esztétikai felújításra szorul. A víz és a gázóra egyedi mérős, a közös költség 10.340.- Ft. Az ingatlan PER-, TEHER, ÉS IGÉNYMENTES, egy tulajdonosa van, a vételár kifizetése után AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ! A társasház anyagi helyzete stabil, a kis lakóközösség a környezetére igényes, összetartó. A környék csendes, parkosított, az autók részére kényelmes parkolóhelyeket alakítottak ki. A gyerekek örömét a lakás közvetlen közelében található zárt, napvitorlás homokozóval felszerelt játszótér teszi teljessé. A közlekedése és ellátottsága kiváló, buszmegálló, bevásárlási lehetőségek sétatávolságra találhatók, az Örs vezér teret pedig 10 perc autózással érjük el. Helyiséglista: Nappali: 19,4 m2 Szoba: 7,6 m2 Konyha: 8,9 m2 Fürdőszoba: 3,6 m2 WC: 1 m2 Előszoba: 4,7 m2 Közlekedő: 2,8 m2 Közlekedő: 1,8 m2 Beépített szekrények: 2,2 ÖSSZESEN: 52 m2 Közlekedés: Busz: 44, 244, 176E, 276E Éjszakai járatok: 996, 996A HÉV: H8, H9 Várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1983
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésű

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Feketéné Gyöngyösi Ildikó GlobeIngatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 517 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Feketéné Gyöngyösi Ildikó GlobeIngatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 517 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY